Beebee Monaco lipstick Bordeaux Red | Review

Hello! Vandaag ben ik er weer met een review goh. Deze maand mocht ik weer een product van makeupactie ontvangen. Er viel een prachtig pareltje door mijn brievenbus: namelijk een prachtige lipstick! Ik had al eens eerder een lipstick van hun ontvangen. Namelijk een knalroze lipstick. Deze heb ik na de review nooit meer gedragen, omdat de kleur gewoon niks voor mij was. Maar toen ik de kleur zag van deze lipstick, werd ik meteen razend enthousiast!Wat zegt Beebee zelf over het product?
De hydraterende en crèmige textuur van de lipstick zorgt in één beweging voor een zijdezachte finish. De pure kleurpigmenten geven een heldere en intense kleur. 

Klinkt super goed, toch? Ook ziet de verpakking er simpel, maar ook schattig uit. De naam ''Monaco'' met het hartje geeft een heel leuk detail aan de verpakking. Op de achterkant van de lipstick staat nog ''Collection exclusive by Beebee'', dus ik ga er vanuit dat dit een exclusieve lipstick is ja, goh Chels!
Zoals je kunt zien, heb ik de kleur ''156 Bordeaux Red'' ontvangen. En daar ben ik super happy mee, want I LOVE bordeaux rood!


Toen ik de kleur voor het eerst zag, dacht ik eerder dat het een beetje een paarse berry kleurtje is. Daar ben ik natuurlijk ook écht dol op. Ik raakte wel wat verward toen ik de naam zag, ''Bordeaux Red''. Want hij lijkt zo meer op een berry kleurtje. Wat vindt jij?


En swatchen! De textuur voelde inderdaad meteen heel zacht aan. I like. De kleur en pigment is trouwens ook echt super!


Het aanbrengen ging gemakkelijk. Je glijdt als het ware met de lipstick over je lippen. Ik vind het nog steeds wel een dingetje hoor: opvallende lipsticks aanbrengen. Elk klein foutje zie je meteen. Maar dat bederft de pret niet, want ik vind de lipstick erg mooi.


Maar ik twijfel nog steeds een beetje over de kleur. Is hij nou bordeaux rood of meer berry?


Full face! Aahhh, ik houd echt van deze lipstick. Dit vind ik tot nu toe wel het beste product dat ik heb mogen ontvangen van makeupactie. Deze ga ik zeker helemaal opmaken. De lipstick blijft ook goed zitten. Vooral als je, voordat je de lipstick aanbrengt, wat poeder of foundation smeert op je lippen, blijft de lipstick goed lang zitten!

De Beebee lipstick Monaco ''Bordeaux Red'' is te verkrijgen via www.beebeecosmetics.com en heeft een waarde van €21,85. Als je je NU aanmeldt bij makeupactie, ontvang je een Monaco lipstick voor maar liefst €1,-!!!

Liefs,
Chelsey
9 opmerkingen

Blog Archive