Mijn guilty pleasures #1

Guilty pleasures, we hebben ze vast allemaal wel. En dit kan op verschillende gebieden zijn. Laatst kocht ik iets waar ik vroeger helemaal verslaafd aan was en op dit moment is het weer mijn guilty pleasure geworden. Dit inspireerde mij om een artikel te schrijven over mijn guilty pleasures!


Eten 
Doritos Cool American met kruiden roomkaas is absoluut mijn guilty pleasure op het gebied van eten. Je had zeker chocolade verwacht hè? Ha! Deze combinatie ontdekte ik door mijn vriend en mijn moeder is er ook lichtelijk (heel erg) verslaafd aan geraakt. Heerlijk, Doritos in de kruiden roomkaas dippen terwijl je een serie zit te kijken.

Films
Mijn guilty pleasure film is toch echt Hocus Pocus. Het blijft zo'n leuke feel-good film die ik al jaren lang kijk. Ik krijg er gewoon geen genoeg van!

Make-up
Ja, je kan ook guilty pleasures hebben op het gebied van make-up. Zo heb ik een zwak voor nagellak gekregen. Elke keer als ik even de Kruidvat in ga voor bijvoorbeeld wattenschijfjes neem ik ook een kijkje bij de make-up schappen. En ja, dan beloon ik mezelf vaak met een nieuw lakje en loop ik helemaal happy de winkel uit.

Vrijetijdsbesteding
Bloggen vind ik onwijs leuk om te doen in mijn vrije tijd, maar het is niet meer mijn guilty pleasure. Ik heb weer wat nieuws (eigenlijk iets ouds) wat nu weer mijn guilty pleasure is. Laatst had ik namelijk alle drie de delen van Rollercoaster Tycoon weer aangeschaft. Dit speelde ik vroeger onwijs vaak en ik toen zelfs een keer gedaan alsof ik ziek was, zodat ik de hele dag dat spel kon spelen. Zo ver gaat het nu dan niet, maar vaak 's avonds vind ik het heerlijk om mijn verstand op nul te zetten en mij alleen nog maar zorgen te maken over de behoeftes van mijn bezoekers :').

Boeken
De meeste lezers hebben vast wel boeken die ze keer op keer kunnen lezen. Dat heb ik ook. Mijn guilty pleasure boeken, zijn de boeken van Harry Potter. Ik kan ze telkens opnieuw lezen, zonder dat ze beginnen te vervelen!

Muziek
Ik ben onwijs gek op muziek, dus het is een lastige om wat uit te kiezen. Als ik toch moet kiezen, zijn de Jonas Brothers en The Script mijn guilty pleasures. Ik ben fan van The Script, dus dat spreekt voor zich. Maar aan de Jonas Brothers heb ik onwijs leuke herinneringen, omdat ik vroeger echt mega fan van de drie broertjes was. 

Kleding
Waar ik tegenwoordig dol op ben, zijn oversized truien. Kan ook niet anders eigenlijk met dit weer. Het liefst koop ik elke oversized trui die ik maar tegenkom, maar houd mij uiteraard in. Ik heb wel een hele fijne trui van de Pull & Bear die ik graag aantrek als ik lekker op mijn bedje een boek ga lezen of ga netflixen.

Dit waren dan mijn guilty pleasures van dit moment! Waarschijnlijk zullen er in de toekomst (wow wat klinkt dit zweverig) meerdere ''Mijn guilty pleasures'' artikelen komen, aangezien ze zo nu en dan veranderen. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen!

Wat is jouw absolute guilty pleasure?

Liefs,
Chelsey
2 opmerkingen

Blog Archive