Marble telefoon hoesje van Life of Yvonne Mini Shop

Ik was eerst van plan om een artikel online te zetten met mijn gekregen cadeau's voor de kerst, maar daar zijn er al genoeg van op dit moment. Dus laat ik jullie iets anders zien vandaag! Laatst kwam ik plots op Facebook een linkje tegen naar de Mini Shop van Life of Yvonne. Daar kwam ik de Marble telefoonhoesjes tegen en ik was meteen verkocht. Ik was al een tijdje opzoek naar een marble hoesje voor een leuke prijs en die heb ik nu gevonden! Want laten we eerlijk zijn: marble is een prachtige trend!


Ik had het hoesje 's middags besteld en de volgende dag al in huis. Een super levering ook en dat terwijl je geen eens verzendkosten hoefde te betalen. Nice! Het hoesje was ook heel leuk verpakt met een klein berichtje erbij. I like!


En dan het hoesje zelf. Het is zo'n siliconen hoesje, wat ik al heel lang niet meer heb gebruikt voor om mijn telefoon. Vaak gaat het wat lastiger om je telefoon dan in je zak te proppen, maar dit marble hoesje MOEST ik echt hebben. Is 'ie niet prachtig?


Ik heb zelfs een bijpassende achtergrond.


Wat wel een beetje onhandig is, is dat er geen openingen in zitten voor de geluidsknopjes en het vergrendelknopje. Hierdoor moet je flink drukken als je het volume hoger of lager wilt zetten, of als je je telefoon wilt vergrendelen. Als je een screenshot van iets wilt maken, moet je wel echt het hoesje even afdoen, anders lukt het maar niet. Maar buiten dat heeft het ook een voordeel: de zijkanten van je telefoon zullen niet beschadigd raken als hij valt. Prima hoesje dus.De prijs is ook een dikke pluspunt: €9,95 en ook nog eens gratis verzending. Dit hoesje is het allemaal dubbel en dwars waard, trust me! Dus ben jij nog opzoek naar dé perfecte marble hoesje voor jouw telefoon, dan weet je nu waar je moet zijn. Ze zijn overigens alleen voor de iPhone 5/5s, iPhone 6 en iPhone 6 Plus. Klik hier om naar het hoesje in de webshop te gaan.


Wat vind jij van de marble trend?

Liefs,
Chelsey


12 opmerkingen

 1. Wat een mooi hoesje! En wat gaaf dat je beeld met het hoesje mee veranderd!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja hé! Het beeld veranderd niet mee met het hoesje hoor, dat is gewoon een achtergrond die ik van WeHeartIt heb gehaald hihi.

   Verwijderen
 2. Oh wat is 'ie mooi! I love marble <3! xo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh deze is super! En eindelijk een leuk hoesje die ook voor de Plus te krijgen is! X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nou ik zou hem bestellen, ze zijn namelijk snel uitverkocht! x

   Verwijderen
 4. Oh ik wil al zo lang een marmer hoesje, toch bestel ik m telkens niet haha

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zou deze gewoon bestellen, hij is maar een 10tje zonder verzendkosten!

   Verwijderen