Lush Tea Tree Water gezichtstoner | Review

Hoi allemaal! Tijdens mijn bezoekje aan Oberhausen op 19 december ging ik uiteraard ook even langs bij Lush. Ik ging erheen voor een gezichtstoner en nam de Tea Tree Water mee. Vandaag laat ik de gezichtstoner aan jullie zien.


De flacon van de gezichtstoner is simpel met de naam van de toner in het bekende Lush lettertype. Die vind ik overigens heel erg mooi, trouwens. Goed, nu staat alles in het Duits op de verpakking, dus ik heb even de website van Lush raad gepleegd!

Tea Tree Water is onze sterke toner voor een normale tot vette huid; in het bijzonder goed voor een jong tienerhuidje met de nodige pukkeltjes. Tea Tree is een wonderlijke plant uit Australië; een Australische EHBO-doos bevat het ook altijd. De olie heeft reinigende, desinfecterende eigenschappen. Daar hebben we opwekkende grapefruit en ontgiftende jeneverbes aan toegevoegd. Heel effectief, al zeggen we het zelf.
Onze toners bevatten essentiële oliën, eigenlijk is het aromatherapie voor je huid!

Gebruik het na je reiniger om de laatste restjes make-up of reiniger te verwijderen. Ook is het heerlijk om je huid er tussendoor even mee op te frissen, zeker als je je toner in de koelkast bewaard!

Klinkt allemaal super goed, toch?


En voor de ingrediënten liefhebbers, als je een woordje Duits kunt, hierbij de ingrediënten!

Het product kan je er gemakkelijk uit spuiten. Een paar keer spuiten is meer dan zat. Je kan de Tea Tree Water op een wattenschijfje spuiten en vervolgens daarmee je gezicht reinigen of gewoon direct op je gezicht spuiten (houd wel je ogen goed dicht!)


Maar nu zijn jullie uiteraard benieuwd naar mijn ervaring met de Tea Tree Water. Zelf heb ik zelden last van puistjes, maar het leek mij wel een fijn product. Op dit moment weet ik het nog niet echt. Na de eerste keer dat ik hem had gebruikt, kreeg ik allemaal rode vlekjes op mijn wangen, voorhoofd en neus! Het irriteerde ook een beetje, maar trok kort daarna wel weer weg. Verder ruikt de toner wel heerlijk fris en geeft het ook een verfrissend gevoel (nadat de rode vlekjes weg zijn dan). In ieder geval ga ik er even mee naar de Lush en vragen of dit de bedoeling is. Wellicht zal ik hem niet kunnen ruilen, omdat ik hem heb aangeschaft in Oberhausen. Maar ik hoop dat ze mij daar kunnen informeren en tips geven.

Update: woensdag 23 december ging ik naar Lush in Amsterdam. Daar had ik mijn probleem uitgelegd aan een van de medewerkers daar. Hij vertelde al dat het geen normale reactie is van mijn huid en dat hij het elke dag gebruikt en er nog nooit last van had. Hij zei dat als ik het bonnetje en de toner zelf bij me heb, ik hem kan ruilen. Maar toen vertelde ik dat ik de toner in Oberhausen had gekocht. Hij ging overleggen met zijn manager en toen hadden ze besloten dat ik een andere toner zou krijgen, gratis! De Tea Tree Water mocht ik gewoon houden en ik kreeg Eau Roma Water gratis mee naar huis. De Tea Tree Water heb ik aan Esmee gegeven, die kan ik toch niet zelf meer gebruiken. Top service bij Lush!

De Tea Tree Water van 100g kan je kopen bij Lush voor €6,95.
Hebben jullie ervaring met de gezichtstoner van Lush?
Liefs,
Chelsey

13 opmerkingen

 1. Dit product lijkt me enorm fijn. Je review haalt me over, ik ga hem de volgende keer aanschaffen!
  XOXO esmee

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zou hem wel eerst uitproberen in de winkel! Dat had ik niet gedaan en ik krijg er uitslag van namelijk.

   Verwijderen
 2. Wat vervelend dat je rode vlekjes kreeg, maar wel weer gelukkig dat het wegtrok. Ik ben best wel benieuwd naar dit product, ik ga mij eens laten informeren bij Lush! <3

  Liefs! Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het product klinkt erg goed! Je kan je beter inderdaad goed laten informeren en de gezichtstoner daar even uitproberen x

   Verwijderen
 3. Rode vlekjes klinkt niet zo fijn, verder klinkt die heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoop dat die rode vlekjes niet blijven komen bij je! Ik heb hem ook, mijn huid voelt en ruikt altijd zo fris nadat ik het gebruikt heb :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik had hem daarna nog een paar keer gebruikt, maar ik bleef uitslag krijgen! Ik ging ermee naar Lush en toen kreeg ik gratis een andere toner mee :)

   Verwijderen
 5. Oei, ik hoop dat Lush je verder kan helpen met de vlekjes! Ik heb de Eau Roma Water.. die vind ik wel heel fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oei, ik hoop dat Lush je verder kan helpen met de vlekjes! Ik heb de Eau Roma Water.. die vind ik wel heel fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ze hebben mij geholpen hoor! Tea Tree Water mocht ik houden en ik kreeg gratis de Eau Roma Water mee. Ik heb hem al geprobeerd en hij is inderdaad erg fijn!

   Verwijderen
 7. Rode vlekjes! Auch! Niet heel geschikt voor de gevoelige huid dus......lijkt me niet ok! X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb blijkbaar dus een gevoelige huid, dat wist ik nog geen eens! Gelukkig werd ik goed geholpen bij Lush en kreeg ik Gratis een andere toner mee :) x

   Verwijderen
  2. Ik heb blijkbaar dus een gevoelige huid, dat wist ik nog geen eens! Gelukkig werd ik goed geholpen bij Lush en kreeg ik Gratis een andere toner mee :) x

   Verwijderen

Blog Archive