Life as Chelsey #7 - Flat-lays, Kerst, avondje Amsterdam

Hoi! Het lijkt er wel op dat ik om de week fotodagboeken online gooi, haha. Ten eerste: ik hoop dat jullie allemaal een fijne kerst hebben gehad en heerlijk veel eten naar binnen hebben kunnen schuiven! Momentje van besef: dit is de laatste maandag van 2015! Maar goed, de laatste paar weken waren weird voor mij. Leuke dingen gedaan, maar er waren ook wat donkere dagen voor mij. De afgelopen week heb ik mijn best gedaan om het beste ervan te maken. Ik ging, net als vorig jaar, met Esmee naar Amsterdam, vierde kerst met mijn familie, vriend en schoonfamilie en vooral rustig aan gedaan.


Maandag 21 december
Vandaag had ik gewoon weer stage. Geen kerstvakantie voor mij, helaas! Ja, dat heb je de hele week stage moet lopen voor je opleiding. 's Avonds had ik geen zin om te sporten, dus ging ik aan de slag met cadeautjes inpakken.


Ook besloot ik dat het tijd werd om te gaan oefenen met flat-lays. Deze plaatste ik ook op mijn Instagram. Volg je mij al? (@xChelseyy_)


Dinsdag 22 december
Ik nam voor het eerst een cappuccino op stage. Erg beroerd geslapen, dus ik had het wel even nodig!


Een review schrijven over de gezichtstoner van Lush <3.


Woensdag 23 december
Vanuit stage ging ik lekker naar Amsterdam met Esmee, nog even de laatste kerst inkoopjes doen. In de trein!


Op de Dam. Elk jaar versieren ze De Bijenkorf met mooie lichtjes <3.


Heel blij bij de grote kerstboom die op de Dam staat.


Bij Lush had ik mijn probleem met de Tea Tree Water toner uitgelegd en toen kreeg ik gratis de Eau Roma Water mee! De Tea Tree Water mocht ik gewoon zelf houden en heb ik toen gegeven aan Esmee.


Donderdag 24 december
Ja, gewoon weer op stage. Er was bijna niemand meer aanwezig in het gebouw, velen hadden namelijk vrij. Dit zag ik als een goede gelegenheid om het archief op te ruimen. Dit was mijn werkplek voor vandaag..


Thee erbij en twee speculaasjes. Had ik wel verdiend! Ook kreeg ik het nieuws dat ik eerder weg mocht, dus dat was ook fijn.


Thuis kreeg ik iets leuks binnen waarover jullie binnenkort meer kunnen lezen op mijn blog.


Hoe mijn kerstavond was? Gewoon lekker lui op de bank met Thom in onze pyjama's.


Vrijdag 25 december
Merry Christmas!


's Middags gingen we al naar mijn opa en oma toe samen met mijn moeder, broertje, zusje en natuurlijk mijn vriend Thom. Er stonden heerlijke macarons en kleine gebakjes op tafel.


Cadeautjes onder de boom!


Oma had, zoals elk jaar, heerlijke appeltaart gebakken. Jummy!


Oh, oh Wat ben ik toch verwend vandaag! Ik kreeg 's middags ook al een boswandeling voor mijn neus. Het mag met de feestdagen.


<3.


Zaterdag 26 december
Tweede kerstdag. In de middag nog thuis cadeautjes uitpakken!


's Middags pakten ik en Thom de auto naar zijn ouders. Onderweg kwam hij met het geniale idee om nog even langs de McDonald's te gaan. Zeg ik geen nee tegen!


Aan tafel bij de schoonfam.


Oh, oh. Wat ben ik wederom verwend! Binnenkort komt er een artikel online met alles wat ik heb gekregen.Zondag 27 december
Zondag was een heerlijk lui dagje. Uitbuiken van al dat eten. Ik ging wel weer op tijd naar huis, want maandag moet ik gewoon weer paraat staan op stage. Thuis ging ik foto's maken van mijn gekregen cadeautjes. Wat zijn het er veel, zeg!


Een flat-lay met de cadeautjes die ik heb gekregen van Thom <3.


En de rest van de avond? Heerlijk relaxt een boek gelezen op mijn nieuwe E-Reader van Kobo en we gingen nog gourmetten met de familie. Ik zeg, het was een druk maar zeker een geslaagd weekje. Op naar Oudejaarsavond!


Hoe was jullie kerst?

Liefs,
Chelsey

12 opmerkingen

 1. oeh macrons ziet er goed uit en wat een leuke foto's alvast een fijne jaarwisseling!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke foto's allemaal en wat ben je lekker verwend! :) Fijne jaarwisseling alvast!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele leuke foto's! Je hebt super mooie dingen gekregen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die macarons zien er lekker uit! Wat heb je veel leuke cadeaus gekregen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super leuk! En die cd van fall out boy omg jaloers ;o

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha! Wat kent mijn vriend mij toch ook zo goed om mij een cd van hun te geven :')

   Verwijderen
 6. Wat ben jij verwend zeg! Ik ben ook naar Amsterdam geweest, erg leuk om daar rond deze tijd naar toe te gaan. De foto van jou en je vriend is trouwens super lief!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Awh dank je wel! Ja ik ben sowieso dol op Amsterdam en dan vooral tijdens de feestdagen :)

   Verwijderen

Blog Archive