Life as Chelsey #6 - Amsterdam, winactie gewonnen, gebroken MAC lipstick

Hai! Hai. Vandaag heb ik weer een fotodagboek voor jullie. Ik heb weer het een en ander gedaan deze week die ik met jullie uiteraard wil delen. Ik was in Amsterdam met Thom, kreeg een leuk pakketje binnen, maar kwam ook achter iets wat niet erg leuk is (lees: girl horror story). Kijk je weer mee?


Maandag 7 december 2015
Vandaag was ik nog een dagje met Thom in Amsterdam. Van allebei de dagen in Amsterdam staat een plog online. Klik hier als je benieuwd bent!


Dinsdag 8 december 2015
Ik ging op tijd weer met de auto naar huis. Er stonden namelijk nog wat dingen op mijn to-do lijstje. Onder anderen een pakketje opsturen. Beneden legde ik de doos in een Albert Heijn tas even vlug op de bank. Kom ik terug, tref ik onze maffe poes Sadge aan op deze manier. Wat kan ze toch zwoel en intimiderend kijken.


Op de fiets... in de regen... naar het postkantoor... tja, ik had alleen vandaag de tijd om het pakketje op te sturen, dus het moest maar!


Even langs bij PopEye. Mijn favoriete cd winkel in Alkmaar. Yay, The Script <3! Ondanks ik alle albums uiteraard al heb.


Ik had ook met Thom in de stad afgesproken, omdat hij ook het een en ander nog moest hebben. We hadden het onwijs koud, dus gingen we even wat eten en drinken bij La Place. Ik probeerde voor het eerst de warme witte chocolademelk uit en wauw, wat was die lekker!


De buit.


Woensdag 9 december 2015
Na stage ging ik weer even sporten. Daarna zocht ik naar mijn MAC lipsticks, die nog in een van de achterste zakken zat van mijn rugzak die ik mee had naar Amsterdam. En toen haalde ik mijn recente aanwinst D for Danger er op deze manier uit.. Het restant van de lipstick is ook nergens te vinden. Ik ben dus bang dat iemand in Amsterdam, in de drukte, mijn lipstick eruit heeft gesneakt en hem toen heeft afgebroken :(.


Maar ik werd weer opgevrolijkt door een pakketje die ik binnen kreeg van Rebecca van Living a lie. Ik had namelijk het ELF pakket gewonnen, yay!Donderdag 10 december 2015
Vandaag had ik op stage (eindelijk) mijn tussentijdse beoordeling. Deze was super positief, dus met een goed gevoel ging ik naar huis. Eenmaal weer thuis ging ik aan de slag met foto's maken van een van de ELF producten die ik heb mogen ontvangen!Vrijdag 11 december 2015
's Middags ging ik weer met mijn collega's van stage ''lunchen'' bij de McDonald's. Jummy.


Vriendjelief kwam naar mij toe. We hielden een heerlijk lui avondje. En ik wilde mijn fabulous sokken even met jullie delen #harrypotternerdje.Zaterdag 12 december 2015
Ik sliep heerlijk uit, had ik echt nodig! In de middag ging ik samen met Thom even naar de Albert Heijn XL en daarna door naar zijn huis. Ik had deze king size Reese's gekocht bij de Xenos.


Bij Thom ging ik brownies bakken, maar hier heb ik helaas geen foto van gemaakt. Samen met Thom plofte ik op de bank en besloten wij om Sons of Anarchy weer opnieuw te gaan kijken. De brownies waren al snel op, we hadden ze samen allemaal opgegeten!


Dit was mijn midnight snack. Guilty.


Zondag 13 december 2015
Ik ging 's middags op tijd weer naar huis op de fiets. Ik fietste langs de Albert Heijn XL, dus ik besloot om nog even wat lekkers te gaan halen. Dit werd vooral bonus jagen, haha! Eenmaal weer thuis, moest ik eigenlijk nog van alles doen. Maar besloot om eerst even te gaan relaxen met de nieuwe Flow en wat lekkers.


Nadat ik mijn was had gedaan en mijn kamer had opgeruimd, plofte ik op bed. Alle lichtjes aan, hier en daar wat kaarsjes aangestoken, laptop erbij, wat blogposts tikken en daarna ging ik relaxt Pretty Little Liars kijken. Je weet wat ze zeggen: A Sunday well spent brings a week of content <3.

Hebben jullie nog wat leuks gedaan de afgelopen week?

Liefs,
Chelsey

25 opmerkingen

 1. o my wat zonde van je mac lipstick :O

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik had hem nog geen eens zo lang en speciaal gekocht voor de feestdagen, erg balen!

   Verwijderen
 2. Oh no! Die mac lipstick! Dat zou wel heel raar zijn als iemand dat in de drukte in Amsterdam heeft gedaan! Auw! Ik zou echt heel pissig zijn! Maar wat een lekker eten zie ik ook allemaal voorbij komen zeg.. Hmm! Geniet van je nieuwe week Chelsey! <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat een leuke header trouwens! :-)

   Verwijderen
  2. Ik kwam er jammer genoeg veeeel te laat achter! Ik zou niet weten hoe het anders gebeurd had kunnen zijn, want het restant was ook nergens te vinden. Dank je wel Desiree! <3

   Verwijderen
 3. Ah nooo die lipstick! Balen! Gelukkig maakte dat andere pakketje je dag nog goed! X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja echt super balen, maar dat pakketje vrolijkte mij gelukkig weer op x

   Verwijderen
 4. Oh neeeee!!! Wat een ongelooflijke nachtmerrie dat je MAC lipstick weg is..

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk foto diary, jammer wel van die mac lipstick.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad heel jammer, maar helaas niks aan te doen. Dank je wel!

   Verwijderen
 6. Omg wat belachelijk van je lipstick! Deed m'n hart echt even pijn doen, haha... xo

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik denk dat alle meiden wel dezelfde pijn zullen voelen als mij, haha! x

   Verwijderen
 7. Oh wat balen van je MAC lipstick! :( Wat gaaf dat je ELF producten hebt mogen ontvangen! Oh en heerlijk, Pretty Little Liars kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Echt enorm balen, maar helaas niks meer aan te doen. Voortaan ergens anders opbergen of niet meenemen. Jammer dat dat dan zo moet. Het pakketje met de ELF producten maakten het weer goed :)

   Verwijderen
 8. OH NOOOOOO! Een MAC lipstick die breekt. Dat wil je toch niet gebeuren! :( Leuke, persoonlijke blog heb je. Ik ga er zeker vaker een kijkje op nemen. :)
  xxxxxx Frederique
  http://fablefrique - personal style blog by Frederique

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Als een MAC lipstick breekt, wat doe je dan na het huilen??? Zo erg! Hey, wil je mijn winactie ook winnen? ;) X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Daarna at ik al mijn gevoelens weg met ijs en chocolade, hoe anders? Haha!x

   Verwijderen
 10. Hartpijn van je mac, maar volgens mij heeft je B&J het wel goed gemaakt :P

  BeantwoordenVerwijderen
 11. aaah je lipstift, heeeel rot :( maar wel weer leuk dat je iets gewonnen hebt!! En oh, die Harry Potter sokken!! Love them #harrypotternerdje

  BeantwoordenVerwijderen

Blog Archive