Kiko Milano lipstick 914 Amaranth | Review

Hello! Toen ik in Oberhausen was, was ik specifiek opzoek naar een plum/berry kleurtje. Bij Kiko Milano vond ik er een en die ga ik vandaag aan jullie laten zien, want oh wat is hij mooi!


De verpakking kan ik niet veel over vertellen. De huls is simpel zwart met onderop de naam van het merk. Wat ik wel leuk vind, is dat de lipsticks van Kiko in een doosje komen. Hierdoor voelt het toch wat luxer aan, net als met de lipsticks van MAC. Alleen is Kiko stukken goedkoper :').


Doordat het zo druk was in de Kiko in CentrO, nam ik de kleur gewoon op de tast mee. Zo op het eerste gezicht ziet hij er toch prachtig uit?! Ook ruikt de lipstick heerlijk naar vanille. Daar houd ik echt van!En laten we hem maar gaan swatchen!


Het pigment! <3 Ik heb duidelijk de perfecte plum kleur meegenomen, I'm happy!


Het aanbrengen van de lipstick ging verrassend gemakkelijk. Ik ben namelijk niet zo'n held in het aanbrengen van lipsticks en dan al helemaal niet van lipsticks die er een beetje uit knallen. De textuur is heerlijk romig en verdeelt goed.


Full face! Wauw, wat ben ik dol op dit kleurtje! Normaal gesproken was ik altijd van de nude kleurtjes, maar ik merk dat ik de laatste tijd steeds meer uit mijn comfortzone stap qua lipsticks. Amaranth gaat zeker vaker gedragen worden door mij. Deze lipstick kost €3,90 en is te verkrijgen bij Kiko Milano of hier via de webshop.

Ben jij ook dol op plum kleurtjes?

Liefs,
Chelsey

19 opmerkingen

 1. Ik snap waarom je zo dol bent op deze kleur, hij staat je ontzettend goed!
  XOXO esmee

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie kleur, hij past prachtig bij je gezicht! Ik heb toevallig dinsdag ook een lipstick van Kiko gekocht, ik ben zo benieuwd want ik heb nog geen ervaring met het merk.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel Anna! Ik heb nu een paar lipsticks van Kiko, mijn eerste vond ik tegenvallen omdat de kleur haast transparant was. Maar deze is echt super!

   Verwijderen
 3. Sinds kort helemaal dol op Kiko! Hij zit nu ook in Den Haag, echt een top budget merk! X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Suuper mooi kleurtje! Staat je ook heel goed :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die kleur staat je echt prachtig!

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Héél mooi. De kleur staat gewoon ook perfect bij jou. Ik vind zulke plum kleurtjes altijd super leuk staan bij iedereen, maar zelf durf ik ze nooit te dragen. Dan voel ik me altijd zo opvallend ofzo. Heel gek.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Awh dank je wel! Ik durf zelf ook nog niet echt zulke opvallende kleuren te dragen naar bijvoorbeeld de stad. Je moet gewoon net even uit je comfortzone stappen :)

   Verwijderen
 7. Oeh wauw. Deze kleur is echt zo pretty! Staat je heel mooi. Ik denk dat ik ook eens ga kijken voor zoiets.

  BeantwoordenVerwijderen

Blog Archive