I Heart Makeup - Naked Chocolate palette | Review

Aloha! Jullie hebben geheid de paletten van I Heart Makeup vaker voorbij zien komen. De paletten waarvan iedere vrouw spontaan begint te kwijlen. Namelijk paletten gebaseerd op chocolade! YAS! Toen ik te horen kreeg dat Kruidvat producten van I Heart Makeup zou gaan verkopen, ging ik er zo snel mogelijk heen om een palette te kunnen bemachtigen. Mijn oog viel op het witte chocolade palette, de Naked Palette.


Als je de verpakking ziet, wil je gewoon je tanden erin zetten. Maar helaas, het is geen echte chocolade reep. Nee, het is zelfs wat beters. Een palette met allemaal chocolade kleurtjes! Wat mij ook meteen opviel in de winkel, is dat het palette best zwaar aanvoelt. Hierdoor krijg ik meer de indruk van een wat luxere merk dan budget. Top!


Kijk die kleurtjes toch. Ik krijg er spontaan trek van in chocolade. Jammer genoeg kwam ik er wel thuis pas achter dan iemand met zijn tengels heeft lopen swatchen (hands up als jij je hier ook aan kan ergeren). Hallo, er lagen niet voor niks TEST paletten voor je neus hoor. Maar goed, ik ben dan ook weer niet de beroerdste om het palette meteen terug te brengen dus we gaan gewoon door naar de swatches.Hieronder zie je van onder naar boven Smoothly, Divine, Mocha Lover Dipped & Choc-fest.


Hieronder Adorable, Buttons, Frosted Choc, Delight, Sweet Shop & Sugar (leuke namen trouwens, hè?)


En dan de derde en laatste rij: Double Dip, Tob-le-rone, Wonka, Milky & Way.


Het palette bevat glanzende kleuren, maar ook matte. De perfecte kleuren voor een echte chocolade liefhebber zoals ik, hihi. Dit palette kan ook prima gebruikt worden voor een alledaagse look!


Hierboven had ik een poging gewaagd met het palette. Ik ben nog niet zo goed in het blenden en dat soort gein, maar ik vind wel dat de kleuren mooi uitpakken op mijn ogen! Ja, dit palette zal vaak gebruikt worden door mij. En waarschijnlijk mag ik hem dan ook opbergen voor moeders.. haha. Op mijn lippen draag ik Verve van MAC.


Naast dit mooie palette kocht ik ook mijn aller eerste highlighter van I Heart Makeup: Goddess of Love. Ik kan al zeggen dat die ook prachtig is. Daarvan zal binnenkort ook een review online komen. Kortom, ik ben erg blij met dit palette. Misschien dat ik de andere twee varianten ook aanschaf, voordat ze weg zijn bij de Kruidvat! Het palette kan je o.a. kopen bij de Kruidvat voor €7,99. Mooi prijsje voor een erg mooi palette, als je het mij vraagt!

Ken jij de producten van I Heart Makeup al?

Liefs,
Chelsey

15 opmerkingen

 1. Ik kende het niet! Maar wat een prachtige kleurtjes zeg! het staat ook heel erg mooi bij je.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. The colours are sooo pretty! I adore this brown/bronze palettes!

  xo,
  Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die palettes zijn leuk hè? Ik heb de pure chocolade! En ook die vind ik echt prachtig! Die highlighter heb ik ook gekocht! Wat toevallig. Die kleuren staan je goed! Ideaal voor een neutrale dagelijkse look.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ohh de pure wil ik ook nog, maar alles is bij ons al uitverkocht :(. Wat grappig! Dank je wel :) x

   Verwijderen
 4. Wat een prachtig palette, vind dit toch wel de mooiste van de hele serie!
  XOXO esmee

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi palette! Ik vind het doosje ook zo ontzettend gaaf! Echt heel leuk bedacht! Je look is echt heel mooi gelukt!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik snap ook echt niet waarom mensen zo'n palette helemaal UIT het doosje halen om te swatchen, terwijl er gewoon een tester (met grote letters: TESTER erop) voor je neus ligt. Maar mensen blijven mensen. Ik heb de donkerbruine variant, en ik vind hem erg fijn! Ook erg snel uitverkocht trouwens, of misschien is dat alleen hier.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja precies, snap je! Liggen er drie paletten voor hun neus met een sticker erop waarop met koeienletters staan: TESTER. Maken ze alsnog een doosje open om te testen uit het schap. De pure variant is ook erg mooi inderdaad, maar bij ons is alles helaas uitverkocht! x

   Verwijderen
 7. Oehh wauw, die ziet er inderdaad heel gaaf uit! Een palette in de vorm van een chocoladereep is natuurlijk nooit verkeerd haha. Ik had verwacht dat de pigment niet zo heel top zou zijn, maar het ziet er prima uit! Lijk kerstcadeautje voor onder de boom haha. Liefs !

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het pigment is echt toppie! Als je er nog een wil, moet je snel zijn. Halverwege december zijn ze niet meer te krijgen bij de Kruidvat en Trekpleister en ze zijn ook vaak uitverkocht! x

   Verwijderen

Blog Archive