E.L.F. Prism Eyeshadow palette | Review

Hoi allemaal! Vandaag heb ik wederom weer een review van een palette voor jullie. Laatst had ik een pakket gewonnen van Rebecca met allemaal producten van E.L.F. (Eyes Lips Face). Ik was zelf nog niet in bezit van producten van dit merk, dus ik kon niet wachten om de producten te gaan uitproberen. Het palette zag er zó mooi uit, deze moest ik als eerste gaan uittesten en ik werd blij verrast. Kijk je mee?


Zoals je op de bovenste foto al kan zien, kwam het palette in een doosje waarop je al een voorproefje krijgt van de kleuren die het palette bezit. Het zijn ook vooral nude kleuren, perfect voor elke dag. Het palette zelf voelt licht aan, is zwart en simpel. Geen poespas.


En toen deed ik het palette open. Ik was meteen verbijsterd door de prachtige kleuren. Ik heb echt een zwak voor nude kleuren, haha! Er komt ook een sponsapplicator bij het palette, maar die gebruik ik vrijwel nooit. Wat ik wel handig vind, is dat er in het palette een grote spiegel zit. Super handig als je het palette wilt meenemen!


Volgens mij hebben de kleuren geen naam, als ik het goed heb. Ik zag in ieder geval nergens namen staan. Maar dit maakt ook helemaal niks uit, het gaat tenslotte op de oogschaduw zelf.

1e twee kleuren

De twee middelste kleuren

En de laatste twee kleuren
Het enige wat er ontbreekt naar mijn smaak, zijn wat matte oogschaduws zodat je nog wat afwisseling kan hebben. Maar ondanks dat, ben ik echt dol op deze kleuren. Door alle glinsterende kleuren is dit palette ideaal voor de feestdagen, maar ook gewoon dagelijks goed draagbaar. Laten we doorgaan naar de swatches!De bovenste foto is zonder flits en de onderste met flits. Ik was echt verrast door de pigmentatie. Ik had namelijk geen hoge verwachtingen, omdat ELF best goedkope producten heeft en ik meerdere reviews erover had gelezen. Maar wauw, wat zijn de kleuren prachtig! Mijn vingers begonnen meteen te tintelen. Ik moest meteen een ooglook maken. Of in ieder geval, een poging wagen tót een ooglook.


Jep, dit palette zal zeker gebruikt worden met de feestdagen. I love it! (en ja, ik draag hier mijn nieuwe kersttrui) Dit palette heb ik ook maar meteen toegevoegd aan mijn ''dagelijkse stash'', ondanks ik niet elke dag oogschaduw gebruik. In het weekend maak ik wel vaak gebruik van oogschaduw, dus dit is een mooie toevoeging aan mijn palette collectie!


Zoals ik al vertelde, komt dit palette uit een pakketje dat ik heb gewonnen. Ik ben er echt onwijs blij mee en het is ook meteen het eerste ELF product wat ik heb uitgetest. Voor nu ben ik erg tevreden over de kwaliteit en wil ik Rebecca nogmaals bedanken voor dit pakket zodat ik ELF kon ontdekken!

Liefs,
Chelsey

6 opmerkingen

 1. Oh wauw goed pigment! Ik vind de kleuren echt super mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw wat een mooi palette! De kleuren zijn goed draagbaar! Ik hou van bruintinten in een ooglook! :) Je hebt ook echt een toffe look gemaakt met het palette!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie kleurtjes! Inderdaad leuk voor een feestelijke look! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk dat je deze producten won. Ik vind het palette prachtig!
  XOXO esmee

  BeantwoordenVerwijderen

Blog Archive