Een bedankje | Gedachtes

Vanavond om klokslag 12 uur springen we het nieuwe jaar in. Het is bijna niet te beseffen dat we morgen alweer in 2016 zitten. De meeste bloggers zetten artikeltjes online met daarin hun meest (of lekker eigenwijs zoals Femke, minst) gelezen blogposts om hun volgers vervolgens via die weg te bedanken. Ook ik ga dat gewoon lekker anders doen. Simpelweg door middel van wat gebabbel.


Ik weet niet echt wat ik van 2015 moet vinden. Het was een top jaartje, maar heb zo ook mijn downs gehad. Ik heb mogen reizen, Nederland zelf verkennen, nieuwe mensen ontmoeten, ervaringen opgedaan, veel concerten bijgewoond en veel geleerd. En dan vooral op het gebied van bloggen. Maar ik ben zeker nog niet klaar met leren. In 2014 begon ik Life as Chelsey, maar pas in augustus 2015 begon ik actief met bloggen en registreerde ik mijn eigen domeinnaam. Ik had in februari en maart wel wat artikeltjes online gegooid, maar ik had geen eens 4 bezoekers op één dag. Laat staan één reactie op één van mijn artikelen. Tegenwoordig zijn dat er meer. In november had ik op één dag zelfs meer dan 1.000 (!!) identieke bezoekers. Wow! Het is ook gewoon zo gaaf om te zien hoe mijn blog is gegroeid in een korte tijd. En daar ben ik heel dankbaar voor.

Natuurlijk kwam dat allemaal niet vanzelf. Ik steek altijd veel tijd in mijn blog. En dat wordt beloond. Ook ben ik zeer actief op blogs van andere meiden. Uit hun blogs haal ik ook weer inspiratie voor mijn eigen blog. En ze zijn allemaal ook zo lief! Ondanks ik ze allemaal niet écht persoonlijk ken, zijn ze stuk voor stuk toppers. Al hun lieve reacties op mijn artikelen beuren mij altijd weer op als er iets tegenzit. Je kan wel zeggen dat mijn blog mij ook inmiddels een confidence boost heeft gegeven. Ik was een erg onzeker meisje en bang dat ik bevooroordeeld zou worden. Ik was altijd bang voor reacties als: ''Je bent veel te lelijk om een blogger te zijn.'' Ja, dat soort dingen dacht ik echt. Maar nu realiseer ik mij ook dat het niet uitmaakt hoe je eruit ziet. Iedereen is uniek en dat maakt het bloggen ook zo leuk.

Goed, ik dwaal nu een beetje af. Ik wil jullie namelijk allemaal bedanken. Ik wil jullie bedanken voor de 66 volgers op Bloglovin'. Ik wil jullie bedanken voor de 509 reacties die ik in een korte tijd heb mogen ontvangen. Ik wil jullie bedanken voor de 200 bezoekers per dag. En ik wil jullie vooral bedanken voor de motivatie. Dankzij jullie ben ik waar ik nu ben (ondanks ik geen grote blogger ben) en mijn blog echt mijn kindje geworden.

Ik wens jullie allemaal alvast een gelukkig & gezond 2016!

Liefs,
Chelsey


7 opmerkingen

 1. Heel erg lief dat je ons allen hiervoor wilt bedanken. Ik wil jou oom bedanken voor al je fijne artikelen die je plaatst en je enthousiasme! Alvast een spetterend 2016 toegewenst!
  XOXO esmee

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah wat een lief artikel! Ik wens je een hele fijne jaarwisseling! En keep up the good work in 2016! xo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ach mop,ik mag toch wel zeggen,dat ik zo ontzettend trots ben op je,en ja je bent een mooie meid zowel innerlijk als uiterlijk,en ja dat mag ik zeggen als jou moeder!mop blijf zo doorgaan,dan word 2016 alleen maar mooier en beter!xxx

  BeantwoordenVerwijderen

Blog Archive