Doelen voor de maand december

Goodmorning! Niet te geloven dat het alweer december is en we langzaam naar de jaarwisseling gaan. 2015 is zó ongelofelijk snel gegaan, niet te beseffen gewoon. Het is alweer een heel tijdje geleden dat ik doelen had opgesteld voor mezelf, dus ik vond dat het tijd werd voor een vers lijstje aan doelen die ik nog wil behalen voordat ik 2015 afsluit.


De eerste guide van BBG afronden.
Momenteel zit ik nog steeds in week 8. Ik heb er namelijk een paar keer uit gelegen door bepaalde omstandigheden. Deze maand wil ik mijn sportritme weer volledig terugkrijgen en hopelijk ook de eerste 12 weken van de Bikini Body Guide van Kayla Itsines afronden! Ik ben ook wel benieuwd naar hoeveel ik aan het eind van deze maand zal wegen. Vooral met al het eten moet het toch niet zo heel moeilijk zijn om aan te komen? ;)

Kerst gerelateerde artikelen schrijven.
Oké, sinds het overlijden van mijn vader zo'n 6 jaar geleden vlak voor de kerst (20 december), ben ik elk jaar niet meer in zo'n kerstsfeer. Je kan eerder zeggen een kerst dipje. Maar daar wil ik verandering in brengen en toch nog een sprankje happiness voelen ondanks kerst nooit meer hetzelfde zal zijn. Ik hoop dat het schrijven van vrolijke artikelen mij zullen helpen!

Een bijbaantje vinden.
Op dit moment loop ik nog steeds stage. Elke maand krijg ik daar ook een leuke vergoeding voor, maar vanaf eind januari ben ik weer in de schoolbanken te vinden. Dus een bijbaantje is zeker een must voor mij. Maar ik heb gesolliciteerd bij de nieuwe JT bioscoop en hoop dat dat wat zal worden.

Schaatsen.
Normaal gesproken, rond deze tijd van het jaar, ben al een aantal keren wezen schaatsen. Jammer genoeg is dit nog niet het geval, omdat ik helemaal geen vakantie heb door mijn stage. Maar ik hoop wel dat ik binnenkort in de weekenden een keer kan gaan schaatsen met mijn vriend en vrienden.

Meer bakken.
Nou is alles wat ik bak gedoemd te mislukken, maar dat betekend niet dat ik het niet leuk vind. Vooral met deze koude en donkere dagen kriebelt het steeds meer bij mij om te gaan bakken, dus dat moet ik maar eens wat meer gaan doen deze maand mits ik er tijd voor heb natuurlijk. Dan maak je er maar tijd voor Chels.

Weer volop gaan lezen.
Sinds ik Netflix heb, heb ik mijn boeken helemaal verwaarloost. Oepsie. Dit wil ik ook weer gaan oppikken deze maand!

Dit waren wel zo'n beetje mijn doelen voor de maand december. Uiteraard laat ik jullie weten hoe de maand december mij is afgegaan.

Wat is jouw grootste doel in de maand december?

Liefs,
Chelsey

4 opmerkingen

 1. Zullen wij dan maar weer een keer samen gaan schaatsen? 😊

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zullen wij dan maar weer een keer samen gaan schaatsen? 😊

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke doelen! Kerst gerelateerde artikelen.. goed idee! ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik begrijp dat kerst niet meer het ultieme kerstgevoel heeft sinds het overlijden van je vader, hopelijk kun je er toch nog iets moois van maken!

  BeantwoordenVerwijderen

Blog Archive