W7 banana dreams - Review

Kennen jullie de loose powder Banana Dreams van W7 al? Ik zag er al het een en ander over voorbij komen op het internet en het schijnt helemaal een hype te zijn geworden. Uiteraard werd ik er ook erg nieuwsgierig naar en laat ik nou net de mazzel hebben dat er onlangs een The Beauty Shop is geopend bij ons in de stad. Ik besloot er een kijkje te nemen en kwam daar de Banana Dreams poeder tegen van W7 en nam hem meteen mee. Dus nu is de vraag: werkt hij echt zo fantastisch? Lees verder!Als ik het internet moet geloven, is Kim Kardashian de hele banana powder hype begonnen. Nu volg ik de Kardashians totaal niet, maar Kim schijnt hem te gebruiken bij het highlighten en contouren. De Banana Dreams Powder zal je huid zachter maken, fixeren en zorgt voor een flawless uitstraling. Doordat de poeder geel is van kleur, zal de poeder jouw natuurlijke kleur het beste naar voren laten komen. Nou W7, kom maar op!Voor de liefhebbers ook even de ingrediënten. De verpakking zelf heeft geen poespas, gewoon lekker simpel. Houd ik wel van.
De poeder wordt afgesloten met een soort sticker. Ik was eerst van plan die ook telkens er weer op te doen na het gebruik, maar uiteindelijk heeft dat toch geen nut omdat het toch wel een rommeltje wordt. Ik vind de verpakking alleen niet praktisch, maar dit heb je eenmaal met losse poeders. Ik heb trouwens hiervoor ook nog nooit een losse poeder gebruikt, dus dit was voor mij ook nieuw gebied.
Ziet er goed uit! De poeder is geel van kleur (no shit, vandaar het woord Banana). Ik was eerst bang dat de poeder een hele gelige waas zou achterlaten op mijn gezicht. Laten we dat dan maar eens gaan uittesten.


Maar toen.. haha! Oké, of de verpakking en losse poeder zijn gewoon onpraktisch of ik ben gewoon onwijs onhandig. Ik denk eerder het laatste. Ik bracht de poeder aan met een kabuki kwast. Maar zodra ik de poeder aanbreng, komt echt alles eronder te zitten. Ook mijn spiegel heeft na gebruik een schoonmaak beurt nodig. Iemand die hiervoor tips heeft?


Maaaaar, verder niks te klagen. Full face time! Met normale compacte poeders, heb je vaak dat ze een witte waas achterlaten op je huid waardoor je enorm bleek lijkt. Maar deze poeder vind ik top, ondanks ik erg onhandig ben met losse poeders (blijkt wel weer). Ach, oefening baart kunst en minder rommel, hoop ik. De poeder laat in ieder geval geen gelige waas achter en zorgt ervoor dat mijn huid minder snel begint te glimmen. Zo nu en dan bijwerken is wel nodig.


Kortom, ikzelf vind het een fijne poeder ondanks de onpraktische verpakking. Maar wat verwacht je anders met losse poeders. Het is gewoon iets waar ik vanzelf wel handiger in wordt. De Banana Dreams Loose Powder van W7 kan je onder anderen bestellen bij makeupmusthaves.nl voor €6,49!

Heb jij al eens gehoord van deze poeder?

Liefs,
Chelsey

11 opmerkingen

 1. Ik vind de naam van dit product wel leuk juist ;) Ik denk helaas ook dat jij misschien wat onhandig bent, net als ik. Oeps! Ik vind het effect wel mooi bij je!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is inderdaad een leuke naam! Ahh, ik ben dan gelukkig niet de enige :)

   Verwijderen
 2. Lijkt me een erg fijne poeder, hij ziet er goed uit !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oooohh alles op je broek haha, daar heb ik ook altijd last van! Superleuk product

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik snap ook niet waarom er losse poeders zijn, compacte poeders zijn toch veel handiger? Het is zeker een leuk en fijn product!

   Verwijderen
  2. Ik snap ook niet waarom er losse poeders zijn, compacte poeders zijn toch veel handiger? Het is zeker een leuk en fijn product!

   Verwijderen
 4. Haha, wat een leuk product! Ik volg Kim K ook totaal niet. Fijne poeder!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is zeker een fijne poeder! Ik heb mijn Essence compact poeder ingeruild voor deze.

   Verwijderen
 5. Ziet er erg goed uit, wel balen dat het op je broek viel!
  XOXO esmee

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik hoor overal altijd dat je gele poeder onder je ogen moet gebruiken, misschien toch maar eens proberen!

  BeantwoordenVerwijderen