Nails of the day - Kiko 486

Toen ik laatst in Amsterdam was met Esmee, ging ik voor het eerst een kijkje nemen bij Kiko. Een paar nagellakjes vingen meteen mijn blik en vandaag ga ik jullie één ervan laten zien!


Ik heb een roze lakje uitgekozen in de kleur 486. Vind het alleen wel jammer dat ze geen leuke namen hadden verzonnen voor hun lakjes. Ach, maakt ook niet zo heel veel uit. Het gaat uiteindelijk over het lakje zelf! Het flesje is niet erg bijzonder. Maar wat verwacht je dan ook voor €1,90?


Ik was best verrast door de dekking van dit lakje. Voordat ik het lakje aan ging brengen, had ik wel een base coat gebruikt van Miss Sporty. Daarna bracht ik twee laagjes aan van 486. Hij dekt super! Ook droogt de nagellak redelijk snel. De kleur zelf is eigenlijk niet echt iets voor de herfst, maar het is een hele zachte roze kleur en af en toe lijkt hij zelfs een beetje oudroze.


Ik draag het lakje op dit moment al zo'n 3 dagen en er zijn nog geen enkele tekenen van chippende nagels. Top! Voor €1,90 was hij het zeker waard. Dit is ook één van mijn eerste producten van Kiko en ik ben er tot nu tevreden over. Nu ben ik ook wel erg benieuwd naar het andere lakje die ik ook heb aangeschaft bij Kiko. Die zullen jullie waarschijnlijk wel vanzelf voorbij zien komen op mijn blog.


Heb jij de nagellak van Kiko al eens geprobeerd?

Liefs,
Chelsey

5 opmerkingen

 1. Oh wat een mooi, fris kleurtje zeg! Ik heb nog nooit nagellak van Kiko geprobeerd eigenlijk maar deze ziet er wel mooi uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aaaaah deze kleur zocht ik in de zomer! Fijn, dankje, nu weet ik van welk merk -ie komt :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel erg mooi kleurtje! Lekker vrolijk. Aangezien het weer niet vrolijk is, moet je het zelf maar vrolijk maken hehe :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oeh wat een leuk kleurtje! Ik wil ook eens Kiko nagellak proberen :)

  BeantwoordenVerwijderen

Blog Archive