Life as Chelsey #5 - Kensington, terugkomdag school, lui zijn

Goedemorgen! Ik begin de maandag weer met een fotodagboek. Deze week had ik weer een aantal leuke dingen op de planning staan en uiteraard ga ik die weer met jullie delen. Ik ging naar het concert van Kensington in het Ziggo Dome, ik had een terugkomdag op school na 15 weken stage en voor de rest deed ik het lekker rustig aan. Kijk je weer mee?


Maandag 23 november 2015.
Na stage ging ik weer aan de slag met sporten. Ondanks ik er totaal geen motivatie voor had. Ik heb ook niet alle workouts gedaan, oeps. Na het sporten ging ik uiteraard douchen en ik had laatst een badmuts aangeschaft, aangezien ik mijn haar alleen om de dag was. Ach, af en toe is een beetje zelfspot wel goed.


's Avonds ging ik ook aan de slag met productfoto's maken en schreef ik een review over de Baby Skin primer. Ik ben best trots op hoe de foto's uiteindelijk zijn geworden!


Eenmaal op mijn laptop ging ik foto's terugkijken van vakanties. Zo kwam ik ook deze twee foto's tegen van Alanya. Wat waren we bruin zeg.


Dinsdag 24 november 2015.
Ik was even in de selfie mood. Normaal gesproken maak ik nooit op deze manier een selfie. Ook eens een keer wat anders.


Na stage had ik verder niet veel meer gedaan. Ik wilde nog wat extra oefeningen doen, maar kreeg onwijs veel pijn in mijn onderrug. De hele avond had ik maar op mijn bedje gezeten met een dekentje en Netflix en op mijn laptop was ik nog wat foto's aan het bewerken van o.a. mijn vakantie in Alanya. Mooi hè?


Woensdag 25 november 2015.
Vandaag mocht ik eerder weg van stage zodat ik op tijd naar Amsterdam kon voor het concert van Kensington! Het hele verslag kan je hier lezen.


Uiteraard werd er na het concert nog even Starbucks gehaald. Ik had dit keer de speculaas latte en wauw, wat is die lekker zeg!


Donderdag 26 november 2015.
Vandaag was ik lekker een dagje vrij van stage, dus ging ik met oma even naar de nieuwe Spar die bij ons in de buurt is geopend. We gingen voor lekkere verse broodjes.


Bij oma heerlijk lunchen.


Gister kocht ik natuurlijk ook weer een shirt bij het concert van Kensington. Ik vind hem echt gaaf!


Wachten op de bus. Ik moest namelijk naar school voor de terugkomdag.


Vrijdag 27 november 2015.
Elke vrijdag middag gaan we naar de McDonald's met de afdeling Finance. Jummy!


Na stage wilde ik eigenlijk weer gaan sporten, maar heb al een paar dagen last van mijn onderrug :(.
's Avonds kwam Thom naar mij toe. Ik was alleen thuis, dus we ploften allebei met onze laptops op onze schoot op de bank. Hij ging online gamen met zijn vrienden en ik ging een beetje bloggen, Netflixen en Rollercoaster Tycoon spelen. Best heerlijk, zo'n avondje. Ondanks ik erg last had van hoofdpijn.


En 1 keer raden wie alweer kaarten heeft voor Kensington voor volgend jaar?!


Zaterdag 28 november 2015.
Ontbijten met verse broodjes van de Spar. Zo fijn dat die nu zo dichtbij is.


Misschien Nutella verslaafd?Ik ging even spontaan met Thom de stad in. We gingen even de Hema zitten. Uiteraard ging ik weer voor de verse munt thee!Aankoopjes!


En ik kreeg spontaan een cadeautje van Thom. Namelijk een album van Fall Out Boy die ik heel lang al wilden hebben. Lief! Thom ging gamen en ondertussen las ik (eindelijk) het derde boek van The Maze Runner uit.


Zondag 29 november 2015.
Vandaag was het een heerlijk lui dagje. Thom ging gamen op zijn laptop en ik ging lekker Pretty Little Liars kijken.


Eenmaal weer thuis ging ik foto's maken van deze twee toffe producten.


En op het moment dat ik dit typ lig ik lekker op bed en ga ik Pretty Little Liars kijken met gevuld speculaas van de Hema en een heerlijke kop thee!

Hoe was jullie week?

Liefs,
Chelsey

18 opmerkingen

 1. Wat een leuke foto's! Ik heb ook zin in Starbucks koffie hihi.

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gezellige foto's, gaaf zo'n concert van Kensington!
  XOXO esmee

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel Esmee. Het concert van Kensington was zeker gaaf, volgend jaar weer! x

   Verwijderen
 3. Wat een leuke dairy! Veel leuke dingen!
  Kensington wil ik ook nog wel een keer live zien, heb ze vorig jaar bij Serious Request met toeval gezien, maar een specifiek concert staat zeker nog op de planning!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel! Als het goed is, is de show van 10 november volgend jaar nog niet uitverkocht. Kaartje kopen dus! x

   Verwijderen
 4. Wat tof dat je naar Kengsington bent geweest!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Naar de speculaas latte van Starbucks ben ik erg benieuwd! Die wil ik ook een keertje halen.. Leuke foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Superleuk dat je naar Kensington bent geweest, echt een toffe band!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. heerlijk weekje zo te zien :) Ik ben de laatste tijd nog amper in de selfie mood. Komt omdat mijn huid zo slecht is :( Pretty little liars <3 <3 <3 ik ben er al doorheen... Blehh.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ahh wat jammer. Ik ben nu bijna bij seizoen 5 en ik weet echt niet wat ik aan moet met mijn leven als ik alle 6 seizoenen op Netflix heb afgekeken. Maar tegen die tijd zullen er wel weer nieuwe afleveringen op staan haha :)

   Verwijderen

Blog Archive