Life as Chelsey #4 - THG marathon, Kruidvat VIP-avond, Zaandam

Zó, daar ben ik dan eindelijk weer met een nieuwe photo diary! De ene week heb ik wel genoeg beeldmateriaal en de andere week weer niet, daarom gooi ik zo nu en dan een photo diary online. Deze week heb ik in ieder geval genoeg gedaan. Ik ben wezen sporten, naar The Hunger Games marathon geweest in de bioscoop, naar de Kruidvat VIP-avond geweest, middagje Zaandam met vriendje lief en meer. Lees verder!


Maandag 16 november 2015.
Vandaag had ik, zoals gewoonlijk, weer stage tot 5 uur. Na stage ben ik weer wezen sporten. Dit had ik een week niet gedaan, omdat ik de week ervoor niet erg lekker in mijn vel zat. Dus vandaag pik ik het weer op!


Ik besloot mezelf te verwennen met een gezichtsmasker. Deze had ik vorig jaar voor mijn verjaardag gekregen van mijn schoonbroertje en ik heb hem nog steeds! Je hoeft er maar een klein beetje van te gebruiken namelijk. Erg fijn spul. Misschien een keer reviewen?


Dinsdag 17 november 2015.
Vanuit stage ging ik snel naar huis, mijn ''werktas'' droppen en werd ik opgehaald door Esmee en haar moeder met de auto, omdat het zo hard regende. We werden afgezet op de Paardenmarkt waar we met Eliza hadden afgesproken. Uiteraard gingen we weer bij Burgers&Zo eten. Jummy!


Wat wij gingen doen? We gingen naar The Hunger Games marathon in de bioscoop!


En ik moet zeggen, ik vind het laatste deel gaaf! Ik had alle boeken gelezen, dus ik was bang dat hij tegen zou vallen. Bij de meeste boeken is dit wel het geval (The Mortal Instruments, Divergent, Beautiful Creatures etc.) Maar nee, ik vond hem echt goed. En rustig maar, deze foto had ik gemaakt in de pauze toen ze alle 4 de Mockingjays achter elkaar aan lieten zien. Maar wat een fantastische film! Alleen viel het mij wel op hoeveel ''onze wereld'' gemeen heeft met Panem. Aanslagen, oorlog, vluchtelingen etc. Daar kreeg ik wel even de rillingen van.


Woensdag 18 november 2015.
Ik ging vanuit stage even naar de VIP-avond in de Kruidvat. 1+1 gratis op alle make-up van Essence. Dus ik scoorde een haarmasker met 50% korting en daar bovenop nog 20% korting, Blistex, wat make-upjes van Essence, inlegkruisjes (niet interessant) en een chocolade letter voor mijn vriendje :).


Om half 7 had ik afgesproken met Thom. We gingen samen even lekker bij de McDonald's eten, hadden we allebei wel trek in. Weet je wat we hadden besteld? ZESTIG kipnuggets. Ja, 60!! Op de foto zie je er 40, omdat ze nog wat nuggets moesten klaar maken. Het meisje keek ons wel raar aan.


Donderdag 19 november 2015.
Geroosterd broodje met pindakaas en kaas... ik eet altijd de raarste combinaties.


Sporten, arms & abs done!


Een beetje experimenteren met foto's voor mijn blog. Ik merk wel dat ik nogal vaak dat uiltje gebruik.


Even lekker relaxen en Rollercoaster Tycoon spelen. Guilty pleasure.


Vrijdag 20 november 2015.
Bijna weekend guys!


Thuis ging ik mijn spullen inpakken en stond Thom al voor mijn deur. Hij kwam mij ophalen vanuit zijn werk, zodat we samen naar hem konden fietsen. Bij hem hielden we lekker een chill avondje op de bank. Wat later kregen we trek in wat lekkers, dus was het tijd voor thuisbezorgd.nl. Ik had een heerlijke wrap met kip!


Zaterdag 21 november 2015.
Vandaag zouden we eigenlijk naar Amsterdam gaan, maar mijn moeder vindt het geen fijn idee als ik daar nu heen ga in verband met Parijs. Dus we hielden een ultieme luie dag. En ik had kwarktaart gemaakt! De enige soort taart die tenminste niet mislukt bij mij, haha.


Samen met Thom's broertje en een vriend van Thom ploften we op de bank. Ik mocht uitkiezen wat we zouden gaan kijken, dus het werd The Grinch!


Uiteraard kregen we weer trek. Ik had al gezegd dat we geen thuisbezorgd meer zouden doen. We couldn't resist. Sinds vorige week hadden we Pizza Zone ontdekt. Die heeft zulke heerlijke pizza's dus toch maar even wat pizza's besteld. Jummy!


Zondag 22 november 2015.
Geen luie zondag voor ons. Samen met Thom gingen we spontaan een middagje naar Zaandam! Bij de Kruidvat kwam ik de Baby Skin producten tegen. Vorig jaar in Parijs kocht in de blauwe variant (die was daar €15!!) en ik was helemaal om. Jammer genoeg verkochten ze de primers niet in Nederland, maar ik ben erachter gekomen dat de Kruidvat ze nu ook verkoopt en zelfs voor goedkoper. Voor €7,99 heb je een super fijne primer! Uiteraard nam ik er meteen eentje mee.


Na een aantal winkels te hebben bezocht, had ik wel trek in een warm drankje. Ik wilde eerst gaan voor warme choco, maar ik had muntthee nog nooit gehad. Die ging ik dus maar even proberen en nu wil ik niks anders meer. Zo lekker!


Iedereen die wel eens in Zaandam komt of er ooit is geweest, zal deze ''huisjes'' wel herkennen. Ik vind ze zo leuk.


En op dit moment, dat ik deze post schrijf, zit ik lekker lui op mijn bedje tegen de verwarming aan na een lange, zware, fietstocht naar huis. De rest van de avond ga ik bigtime relaxen!

Hoe was jullie week?

Liefs,
Chelsey

6 opmerkingen

 1. Goed dat je lekker weer ging sporten! Ik kom eigenlijk nooit in Zaandam, haha :). Leuk overzicht!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Iedereen heeft zo'n waterfles! Hebben ze die ook in het roze? ;) x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Volgens mij wel! Ze hebben verschillende kleurtjes. De Dopper kan je o.a. vinden via Bol.com x

   Verwijderen
 3. Zo te zien heb je genoeg leuke dingen gedaan en man hoe heb je 60 kipnuggets naar binnen gewerkt. Na 10 vind ik het al niet meer lekker smaken :P

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nou die 60 kipnuggets zijn ook niet op gegaan hoor haha! Kon een hele doos mee naar huis nemen voor de rest van het gezin.

   Verwijderen

Blog Archive