De happiness - Tag

Laten we deze ochtend vrolijk beginnen met een vrolijke tag! Ik ben door Evelien getagd om De Happiness tag te gaan doen. Ik ben dol op zulk soort tags, dus deze kon ik uiteraard niet overslaan. Ben je klaar voor een portie blijheid?


Van welk eten wordt je blij?
Lastig, ik ben dol op eten, haha! Ik wordt altijd erg blij als mijn moeder mij roept voor het eten en er pizza op tafel staat. Maar ik wordt ook heel blij van kip kerrie, dat vind ik ook zó lekker. En uiteraard chocolade, vooral tijdens de feestweek.

Welke film maakt je vrolijk?
Ik kijk eigenlijk niet veel films, maar er zijn wel een paar films waar ik altijd vrolijk van wordt. Frozen vind ik een super leuke film en Hocus Pocus. Ja, het zijn beiden Disney films. Ach, je bent nooit te oud voor Disney films!

Van welk kledingstuk wordt je vrolijk?
Van mijn The Script t-shirts. Ik heb er in totaal drie (not ashamed) en draag ze graag als ik lekker lui niks ga doen. Eentje is een maat M en te groot voor mij, dus vaak draagt mijn vriend hem en als ik hem weer terug heb, ruikt hij heerlijk naar mijn vriend. Kan ik ook erg blij van worden.

Van welke beautyproducten wordt jij blij?
Hmm, ik denk dan toch van mijn twee MAC lipsticks. Maar ik vind de douchegel van Treaclemoon in de geur Warm Cinnamon Nights ook héérlijk.

Wat is jouw gelukkigste herinnering?
Ahh ik heb er zo veel! Ik denk dan toch mijn eerste ontmoeting met mijn vriend, zo'n 3 jaar geleden. Ik weet nog wel goed dat Eliza toen een vriend had. Zij wilde mij dan continu koppelen aan vrienden van haar vriend, maar dit lukte uiteraard telkens niet. Op een dag kwam ze weer met een idee. Ze wilde mij koppelen aan de beste vriend van haar vriend. Ik liet mij overhalen om te gaan afspreken met z'n vieren. Toen wij die avond richting de plek liepen waar we met hun hadden afgesproken, had Eliza al hele plannen. ''Als jij straks wat hebt met Thom, dan kunnen we op dubbel dates gaan naar Walibi of met z'n vieren de stad in of... bla bla bla.'' De hele tijd dacht ik bij mezelf: gaat toch niet gebeuren. Ik kende Eliza inmiddels wel met dat koppelen. Maar toen kwamen we aan op de plek waar we met de jongens hadden afgesproken. ''Hey, ik ben Thom.'' Oké, gaat toch wel gebeuren. Die avond was zo ongemakkelijk, ik en Thom waren beiden erg verlegen. Maar vanaf die avond was het wel raak. En nu zijn we alweer bijna 3 jaartjes samen!

Van welke muziek wordt je blij?
Ik houd enorm veel van muziek. De laatste tijd wordt ik erg blij van The Script en Fall Out Boy.

Wat doe jij op dagen dat je je down voelt en weer happy wilt voelen?
Een boek lezen om bij weg te dromen en series kijken op Netflix. Telefoon even een tijdje aan de kant en gewoon lekker ontspannen met wat kaarsjes aan (en veel chocolade erbij). Knuffels van mijn vriend maken mij ook altijd meteen weer happy.

Ik tag de volgende drie meiden:
- Desiree
- Lisa
- Kim

Als je de tag leuk vindt, kan je hem zelf uiteraard ook overnemen voor op je blog. Laat het mij weten in de comments als je hem ook gaat invullen & succes!

Liefs,
Chelsey

11 opmerkingen

 1. Wat een leuke tag. Niet vrolijk worden van Frozen kan volgens mij niemand hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah super leuk dat je hem hebt ingevuld! Ik word ook zo blij van the script, dat is echt een van mijn favoriete bands. Zuuuuucht, danny is ook zo mooi! Haha <3

  Liefs! Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ein-de-lijk iemand die niet vraagt: ''Wie zijn The Script?'', haha! I love them <3

   Verwijderen
 3. Ah wat leuk dat je deze tag ook hebt ingevuld! Nu ik voor de tweede keer gevraagd word om ook deze lijst in te vullen, moet ik er ook maar aan gaan geloven...haha! Dankjewel! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik blijf het een leuke tag vinden! Ik heb 'm ook ingevuld. Netflix maakt mij ook altijd blij hihi. En dan vooral PLL.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke tag! Ik hou ook nog steeds van Disney films hoor hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh wat een leuke tag! The script kan mijn dag ook altijd vol geluk brengen!

  BeantwoordenVerwijderen

Blog Archive