Baby Skin instant pore eraser primer - Review

Aloha! Ongeveer een jaar geleden, toen ik in Parijs was met Mendie, kwamen wij de primers tegen van Baby Skin. We kennen allemaal wel de Baby Lips van Maybelline, maar ze hebben ook super fijne producten voor de huid. Ik nam toen meteen een blauwe variant mee en deze beviel mij zeer goed. Het jammere was alleen dat deze primers niet in Nederland te krijgen waren. Maar daar is verandering in gekomen! Laatst kwam ik bij de Kruidvat de Baby Skin primers tegen en omdat er al wat mensen nieuwsgierig waren naar dit goedje ga ik hem vandaag voor jullie reviewen.


First things first. De verpakking is al super leuk en schattig. Erg vrolijk ook zo met de blauwe en roze tinten en het lettertype maakt het ook af. De verpakking is wel heel klein, but trust me: de primer gaat super lang mee! Ook is de primer handig mee te nemen, omdat hij zo klein is.


De ingrediënten voor de liefhebbers. Hier ga ik niet verder op in, aangezien ik er niet super veel verstand van heb.


Via een tuutje (wat een stom woord eigenlijk, tuutje) komt de primer uit de tube. Werkt ook prima en hygiënisch!


De primer zelf is transparant, goh. Je hebt ook maar een kleine hoeveelheid nodig, daarom gaat de primer ook zo lang mee.


En uitgesmeerd op mijn hand.


Het heeft geen nut om een full-face te laten zien, aangezien het goedje transparant is. Maar ik kan je wel vertellen dat zodra je hem aanbrengt op je gezicht je meteen een super zacht huidje krijgt! Je hoeft geen eens foundation of BB cream overheen te pleuren, je kan hem ook gewoon zo dragen aangezien het erg fijn spul is.


Conclusie: ik ben verliefd op deze primer. Hij maakt je huid lekker zacht, zorgt ervoor dat je make-up beter blijft zitten en hij gaat lang mee. Wel zal je door de dag heen moeten bijwerken, maar dat is over het algemeen altijd wel zo. Ik kocht vorig jaar de Primer in Parijs voor €15(!!), maar hier in Nederland kosten ze lekker €7,99 bij de Kruidvat. Ik zeg, kopen!

Ben jij al bekend met de Baby Skin producten?

Liefs,
Chelsey

12 opmerkingen

 1. Oke, die verpakking is echt ZO schattig haha! Heel vrolijk en zomers. Dit lijkt me een heel fijn product en voor die prijs kan ik hem eigenlijk niet laten liggen. Hmm, je maakt het mijn portemonnee moeilijk haha! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zou het gewoon doen! Ook al ben je misschien net als ik aan het minderen met kopen, voor deze moet je gewoon een uitzondering maken haha. Plus hij gaat lang mee!

   Verwijderen
 2. Omg meen je niet! Weet je nog toen ik hem bij jou gebruikte. Ik ga er heel snel eentje kopen want dit kan ik natuurlijk niet afslaan ☺

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jawel! Ze hebben twee verschillende soorten primers, de andere ga ik binnenkort ook maar eens proberen.

   Verwijderen
 3. Omg meen je niet! Weet je nog toen ik hem bij jou gebruikte. Ik ga er heel snel eentje kopen want dit kan ik natuurlijk niet afslaan ☺

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze heb ik zelf eens in Amerika gekocht en ik ben er nog steeds enthousiast over. Zeer fijn product!
  XOXO esmee

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een geweldige primer! Mooi dat het je make-up langer laat zitten! De prijs vind ik erg meevallen! :) Fijne review!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ah wat leuk om dit te lezen! Fijn dat deze primer goed zijn werk doet zeg!! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dank voor uw aandeel, en ik zal een poging te hebben

  Queenty | www.missydress.nl

  BeantwoordenVerwijderen

Blog Archive