Yankee Candles

Yankee Candles, je kent ze vast wel. Van die grote, potten, geurkaarsen uit Amerika. Ik heb ze in ieder geval vaak voorbij zien komen bij o.a. internationale bekende YouTubers. Elke keer als ik ze weer zag, werd ik nieuwsgierig. Ik ben dol op geurkaarsen en toen ik zag dat je op makeupmusthaves Yankee Candles voor een leuk prijsje kunt bestellen, deed ik dat uiteraard meteen.


Oké, nou vond ik de grotere potten geurkaarsen te duur. Dus ben ik gegaan voor een aantal kleinere varianten waarvan de prijzen varieerden tussen de €1,95 en €2,60. Waarom ik ben gegaan voor de kleinere geurkaarsen? Ik wil namelijk eerst wat geuren uitproberen, voordat ik echt een keer zo'n grotere pot koop. Ik ben namelijk veel te bang dat als ik zo'n grote pot koop, dat hij mij dan uiteindelijk tegenvalt. Dus kocht ik deze vier kleine geurkaarsjes om ze uit te proberen. Ik ben gegaan voor typische herfst/winterse geuren!

De eerste heet ''Fireside Treats'' en ruikt een beetje naar geroosterde marshmallows. Mijn vriend is niet zo dol op deze, maar ik vind hem wel erg lekker!


Dan hebben we ''Christmas Cookie'' en die is wel de favoriet van mijn vriend. Christmas cookie zegt het al, hij ruikt naar heerlijke kerst koekjes. Ik ben bijna geneigd om mijn tanden erin te zetten, zo lekker ruikt hij haha!


''Honey Glow'', ik weet niet precies waar deze naar ruikt, maar deze vind ik wel het minst lekker ruiken van alle vier de kaarsjes. Beetje honingachtig, kan het niet echt ergens plaatsen.


En dan tot slot ''Vanilla Bourbon''. Deze rook ik meteen toen ik het pakketje openmaakte. Het is namelijk best een sterke geur waar je eenmaal van moet houden. Ik vind hem in ieder geval heerlijk ruiken, alleen is de geur van vanille iets té sterk aanwezig waardoor ikzelf er snel hoofdpijn van zal krijgen.


Conclusie: op dit moment heb ik nog geen een van de kaarsjes aangestoken, omdat ik nog een aantal geurkaarsen op moet maken. Maar na het ruiken van deze vier kaarsjes, is ''Christmas Cookie'' wel echt mijn favoriet tot nu toe. Of komt dat omdat ik gewoon een enorme vreetzak ben? Dat kan ook.


Heb jij al eens een Yankee Candle gekocht? Zo ja, welke geur?
Hoera voor mijn eerste foto's met mijn softbox!

Liefs,
Chelsey
@xChelseyy_

11 opmerkingen

 1. Jaa Yankee Candles zijn echt geweldig! Ik wil er ook nog steeds een paar aanschaffen, maar ze zijn zo duur... Christmas Cookie klinkt heerlijk trouwens! Deze zet ik op mijn wishlist voor de kerst haha :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuke set, hij staat ook op mijn wishlist! Ik heb alleen elke keer niet genoeg lef om te bestellen aangezien ik de geuren niet ken... ik lijk op jou denk ik, haha

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Daarom bestelde ik eerst ook alleen de kleine varianten, die zijn lekker goedkoop :)

   Verwijderen
 3. Goed dat je eerst kleintjes hebt gekocht! Ik heb tot nu toe nog maar 1 klein potje!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ah ik vind yankee candles ook zo heerlijk! <3 Ik heb een aantal een keertje van mijn ouders gehad. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oeh die zien er erg leuk uit. Ik denk dat mijn favoriet ook christmas cookie zou zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heerlijke selectie! Sowieso mijn favo merk geurkaarsen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oehhhh ik wil ook heel graag Yankee Candles voor deze herfst en winter! So cozy!

  Love, Layla Rosita

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Yankee Candle is zo lekker!
  Ik brand nu Christmas Eve, wel de hele grote pot hihi
  Fireside treats ruik ik niks van als die eenmaal aan is, wat ik wel erg jammer vind
  Christmas cookie is lekker <3

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke post, ik heb ook een tijdje geleden de votives voor het eerst getest. Ik vond ze zelf een beetje tegenvallen omdat er weinig geur vanaf kwam maar het kan zijn dat dat bij jou anders is. Wel heb ik vandaag een bestelling geplaatst voor wax tarts omdat ik daar veel goede dingen over had gehoord ^^ Toevallig is christmas cookie daar een van haha dus ben heel erg benieuwd :] Waarschijnlijk morgen een review ervan ^^

  ❤ Sann | www.Piixel.nl

  BeantwoordenVerwijderen

Blog Archive