Welke boeken ik ga lezen voor #Boektober!

Voor de rokers heb je stoptober, maar voor de boekenliefhebbers boektober! Deze challenge kwam ik een tijdje geleden tegen op de blog van Dagmar, de bedenker van de challenge. De challenge zal je uit je leesdipje halen en aangezien ik de laatste tijd in een leesdipje zit, is deze challenge ideaal voor mij. Als je meer wilt weten kan je hier klikken om naar de blogpost te gaan van Dagmar voor meer informatie. Maar nu, de boeken die ik ga lezen in de maand oktober!


Zoals je hierboven al kunt zien, wil ik 4 boeken gaan uitlezen voor 1 november. Het doel 4 boeken is eigenlijk net iets te hoog opgesteld voor mezelf, dus ik wil minimaal 3 boeken uitlezen en als het lukt 4. Maar welke boeken ga ik nou eigenlijk lezen?

To Kill a Mockingbird - Harper Lee.
Dit boek wilde ik al zo lang lezen. Elk jaar stond hij weer op mijn verlanglijstje, maar elke keer als ik hem weer in de boekenwinkel zag, liet ik hem toch liggen. Voor #boektober wilde ik hem wel erg graag lezen, dus heb ik hem besteld via Bol.com voor €9,99!


Every Day - David Levithan.
Toen ik laatst in Amsterdam was met Eliza, kocht ik dit boek bij de Engelse boekenwinkel genaamd '"Waterstones'', mijn favoriete boekenwinkel. Ik ken de boeken ''Every Day'' en ''Another Day'' van David Levithan al een tijdje en twijfelde enorm over welke ik als eerste zou gaan lezen. Uiteindelijk nam ik Every Day mee naar huis en ga ik deze lezen voor #boektober. Bij ''Waterstones'' kostte dit boek €13,25, maar je kan hem hier bestellen voor €10,99.


The Beginning of Everything - Robyn Schneider.
Ik was wat aan het rondsnuffelen naar boeken op Bol.com, toen ik dit boek tegenkwam van Robyn Schneider. De schrijver kon ik nog helemaal niet, maar het boek sprak mij enorm aan. Hup, in het winkelmandje en bestellen maar! Ik ben vooral benieuwd naar dit boek. Ik heb hem hier besteld voor €10,49.


The Death Cure - James Dashner.
Last, but definitely not least, The Death Cure uit The Maze Runner serie! Ik ben obsessed met The Maze Runner en ben momenteel bezig in het derde boek. Zo'n onwijs spannend boek, je blijft maar doorlezen omdat je wilt weten wat er verder gaat gebeuren. Hoe duur dit boek was, kan ik niet echt zeggen. Ik kreeg hem namelijk voor kerst in zo'n box met alle vier de boeken. Op Bol.com is hij nu €8,99.


Dat waren wel de boeken die ik wil gaan lezen voor #boektober! Alle boeken die ik ga lezen, zijn ook in het Engels. Op de een of andere manier vind ik boeken lezen gewoon veel leuker in het Engels dan in het Nederlands. Zal vast komen doordat ik zo dol ben op de Engelse literatuur.


Doe jij ook mee aan #boektober?

Liefs,

Chelsey
@xChelseyy_

2 opmerkingen

  1. Super leuke boeken heb je gekozen! Je hebt me geïnspireerd om mee te doen ;) Je hebt een super leuk plekje op het internet! With lots of ove, Hanna

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hele interessante boeken! Erg leuke challenge :)

    BeantwoordenVerwijderen

Blog Archive