Plog: dagje Zaandam - 3 oktober 2015

Hoi! Eigenlijk zou vandaag Life as Chelsey #2 online komen, maar omdat ik niet veel beeldmateriaal had van deze week had ik besloten om te gaan ploggen in Zaandam. Afgelopen week had ik het onwijs druk op stage en eenmaal thuis had ik niet veel zin om veel te gaan ondernemen, dus daarom vandaag een plog! Ik ging samen met mijn vriend een middagje naar Zaandam en ik neem jullie mee. Kijk je mee?


Op de fiets naar station Heiloo. Het was trouwens echt heerlijk weer!


We begonnen de reis met een cappuccino van de Kiosk. Nouja, reis... het was voor ons maar ongeveer 20 minuten reizen met de trein. Dus dat valt reuze mee. Maar we hadden allebei wel even een cappuccino nodig om wakker te worden.


The perks of wearing lipstick. Ik draag mijn lipstick Verve van MAC echt bijna elke dag!


In de trein op weg naar Zaandam. Wat vind ik het altijd fijn om samen met mijn vriend te reizen.


Aangekomen in Zaandam. Het eerste wat je altijd ziet als je van het station komt, is dit super leuk hotelletje en wat nieuwe winkeltjes eromheen.


Uiteraard gingen we als eerste naar binnen bij de Primark. En het was weer eens gigantisch druk! Wat ik dus echt niet begrijp, is waarom mensen hele kinderwagens meenemen. Ik zag zelf een paar vrouwen lopen met kinderwagens waar twee kinderen in kunnen. En dan wordt je ook nog eens arrogant aangekeken als je er langs wilt... Dat vind ik dus wel een groot nadeel bij de Primark. Het is er altijd onwijs druk, vrouwen met kinderwagens die je ondersteboven lopen, het is er altijd één grote rotzooi en ik kan nooit mijn maat vinden. Maar ach, ik kon wel wat leuke dingetjes scoren en kwam deze grappige panty's tegen met Olaf erop! Ik heb ze natuurlijk niet gekocht, want zoiets zal ik toch nooit dragen. Maar vond hem wel erg schattig.


En de eerste buit is binnen hoor!


Ondertussen waren we nog naar The Sting, New Yorker, de op = op winkel, de Kruidvat en de Hema geweest. Onze magen begonnen al wat te rommelen van al dat slenteren, dus een lunch bij de Hema was wel op zijn plaats. We hadden allebei een heerlijke broodje grillworst met een sapje. Het was erg lekker.


En toen waren we weer op het station aan het wachten op onze trein.


Weer onderweg naar Heiloo. Wat waren wij moe, zeg!


Bij thuiskomst nog even lekker zitten kroelen met dit kleintje.


's Avonds kwamen er wat vrienden langs van Thom waar we gezellig een drankje mee gingen doen. Verder had ik geen foto's gemaakt. Maar er zal deze week wel een shoplog online komen van mijn aankopen in Zaandam!

Hoe was jullie weekend?

xoxo' Chelsey
@xChelseyy_

3 opmerkingen

  1. Leuke foto's Chelsey! Bij de Primark slaag ik altijd zo goed haha. Vandaar dat die foto met de Primark tassen HEEL herkenbaar is! Zo'n dagje weg met je vriend is altijd zo leuk <3. Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Amazing post dear! I love it:)

    www.theprintedsea.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen

Blog Archive