Nails of the day - C01 Mystic Moss

De nieuwe collectie van Catrice kan je weer in de schappen vinden! Laatst was ik een beetje aan het rond snuffelen bij het schap van Catrice, toen ik dit mooie lakje zag staan. Dit lakje komt uit de FALLosophy collectie die maar tijdelijk te koop is. Ze hadden erg mooie herfstige kleurtjes, maar wilde al een tijdje een mooie groene kleur. Dus ben ik gegaan voor de kleur C01 Mystic Moss. Kijk je mee?Goed, we weten allemaal wel zo'n beetje hoe de verpakking eruit ziet van nagellak van Catrice. Maar omdat het de herfst collectie is, heeft de dop een leuke detail. Als je goed kijkt zie je dat het bladeren zijn. Erg leuk en herfstig!


En dan nu het lakje zelf. Van Catrice ben ik altijd gewend dat hun nagellak meestal na 1 laagje al goed dekt, maar dat was dit keer helaas niet het geval. Het lakje was namelijk erg waterig. Na drie laagjes heb je wel een mooi resultaat, dus geduld moet je wel even hebben. De kleur vind ik echt prachtig! Hij is niet te ''groenig'', zoals gras is. Nee, het heeft inderdaad wat weg van mos en glittert wat. Gelukkig zitten er niet veel glitters in, want daar houd ik weer niet van. Zo in het licht lijkt het lakje zelfs zilver, maar in ''normaal'' licht kan je wel echt zien dat het lakje een mossige kleur heeft. Ik ben er in ieder geval happy mee!De nagellakjes uit de FALLosophy zijn tijdelijk te koop bij de Kruidvat voor € 2,89.

Liefs,

Chelsey
@xChelseyy_

7 opmerkingen

 1. Oeh, mooi winters kleurtje! Heel gaaf in combinatie met een witte trui en zilveren sieraden! Ik vind nagellak van Catrice altijd zo fijn: een goedkope nagellak die lekker lang blijft zitten. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wauw is echt een prachtig lakje! Hij dekt ook goed. <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel erg gaaf lakje! Perfect voor de winter :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie kleur, en ook zeker mooi dekkend <3

  BeantwoordenVerwijderen

Blog Archive