Mijn herfst bucketlist

Lijstjes maken doe ik graag, vooral als het een bucketlist is. Daarom leek het mij leuk om een bucketlist te maken voor de herfst! Ik ben dol op de herfst en door alle leuke foto's op WeHeartIt raak ik altijd zo geïnspireerd. Dus hierbij een lijstje met de dingen die ik graag zou willen doen in de herfst!


Naar een Halloween party gaan.

Deze staat stipt op nummer één. Je kent ze vast wel, de Halloween feestjes die je tegenkomt in Amerikaanse films en tv series. Hoe leuk lijkt het mij om zelf ooit naar een Halloween feest te gaan. Jezelf verkleden en totaal iemand anders zijn voor één avond. Vroeger hadden wij carnaval op de basisschool, maar ik neem aan dat we nu niet allemaal verkleed zouden gaan naar school, stage of werk. Jammer genoeg wordt Halloween niet gevierd in Nederland, waar ik stiekem van baal. Zo zonde van al die leuke Halloween versieringen die je altijd tegenkomt bij de Xenos! Ik zie mezelf al helemaal verkleed gaan als Tris Prior (Divergent), Katniss Everdeen (The Hunger Games) of Katherine Pierce (The Vampire Diaries). 


De perfecte appeltaart bakken.

Mijn oma kan altijd zulke lekkere appeltaarten bakken. Dit doet ze normaal alleen met de kerst. Af en toe tijdens de herfst bakt ze er ook wel eens een. Ik zou zelf ook graag een overheerlijke appeltaart willen bakken, maar helaas zijn mijn bak skills niet bepaald de beste. Wel bak ik regelmatig en vind ik het ook onwijs leuk (vooral omdat ik zo'n vreetzakkie ben), maar de resultaten zijn vaak bedroevend. Cupcakes gaan negen van de tien keer al verkeerd bij mij. Hoe ik het voor elkaar krijg, niemand zal het weten. Binnenkort mijn oma maar even lief aankijken! 


Op een koffiedate gaan.

Een koffiedate bij de Starbucks samen met mijn vriend of een vriendin, om wel te verstaan. Het liefst dan ook de Pumpkin Spice latte. Die had ik vorig jaar ook in Parijs genomen. Het leuke was toen dat ik hem gratis kreeg omdat de Starbucks op de Champs-Élysées 10 jaar bestond en eens in de 10 minuten mochten ze een gratis Starbucks weggeven. Ik was de gelukkige! Nouja, niet echt de gelukkige want ik was toen ziek en werd nog zieker door de koffie. Bummer, dus dit jaar wil ik hem opnieuw proberen!

Naar Walibi Fright Nights gaan.

Hier was ik vorig jaar ook heen geweest met Esmee. Dit jaar wil ik weer! Vorig jaar hadden we geen haunted houses bezocht, maar dat wil ik dit jaar wel graag doen. Ik ben echt een schijterd als het gaat om spookhuizen (ben wel op de kermis in het spookhuis geweest, hurray!) maar de haunted houses zijn juist een must tijdens Fright Nights. Dus waarom ook niet?!


Een wandeling maken door het park in mijn eentje.

Beetje raar om op mijn bucketlist te zetten? Ik weet niet, maar ik wil graag een rondje gaan wandelen door het park in mijn eentje. Normaal gesproken houd ik er echt niet van om iets in mijn eentje te gaan doen, maar een parkwandeling lijkt mij zo rustgevend. Lekker mijn favoriete afspeellijst aan op Spotify, oortjes in, comfortabele schoenen en kleding aan, je verstand op nul zetten en even lekker wandelen. In de herfst kan je altijd de geur van bladeren ruiken, vooral in het park. Extra rustgevend voor mij!


Dansen in de regen.

Deze is een beetje zweverig, maar heb ik eigenlijk wel al eens een keer gedaan! En ik zou het zo weer willen doen. Het was op een avond dat ik met Eliza op de bank zat. Ik moest nog douchen en mijn haar wassen, toen het met bakken uit de lucht kwam. Eliza en ik dachten: yolo. En zijn als een stelletje mafketels naar buiten gerend. Nou zou ik dat nu niet weer zo maar nog een keer doen, maar wel als ik bijvoorbeeld al buiten ben (het liefst onderweg naar huis) en het begint te stortregenen, dan wil ik er alleen maar het beste ervan maken :).


Herfst outfit foto's maken.

Ik en outfit foto's maken... I'm not good at that. Ik vind mezelf er altijd vreselijk uitzien op zulk soort foto's, maar wil het toch een keer gaan proberen omdat ik dolgraag mijn favoriete herfst outfits met jullie wil delen! Hopelijk komt er deze herfst wat van. Ik zal dan wel even mijn vriend lief aankijken of hij de foto's wilt maken.


Naar Parijs gaan.

Oké, nou ben ik vorig jaar in oktober al een weekendje naar Parijs geweest, maar ik wil nog een keer! Parijs vind ik echt onwijs mooi in de herfst. Het is alweer bijna ongeveer een jaar geleden dat ik erheen ben geweest met Mendie van Mylifeasmendie en het prikkeld enorm bij mij om er weer heen te gaan. Binnenkort maar even een reisje uitstippelen, denk ik zo even. Zo, dat was mijn bucketlist voor de herfst wel. Ik ga proberen zoveel mogelijk te kunnen afvinken!

Wat staat er op jouw herfst bucketlist?

xoxo' Chelsey
@xChelseyy_

11 opmerkingen

 1. Leuk lijstje Chelsey! Dansen in de regen staat ook hoog in mijn lijstje haha, oh en ik ben op dit moment bezig om mijn kamer helemaal herfstproof te maken, ook dit stond op mijn lijstje! Maar walibi fright nights... oei, dat durf ik echt niet denk ik! Heb al zoveel verhalen gehoord dat het echt (maar dan ook ECHT) eng is haha! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Op zich valt Fright Nights zelf wel mee, hoor! Op het park heb je maar enkele ''scare zones'' waar dan verschillende figuren rondlopen. Dat is juist erg grappig, vooral de zombies. Maar de Haunted Houses lijken mij wel doodeng, daar moet je apart een kaartje voor kopen x

   Verwijderen
 2. Ah wat een leuk lijstje zeg! Dansen in de regen lijkt me ook best wel eens leuk, echt zo'n film dingetje haha! Naar de Walibi Fright Nights ben ik ook nog nooit geweest maar het lijkt me eerlijk gezegd ook best wel eng! X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Walibi Fright Nights is super leuk, trust me! Ik ben echt een schijterd qua spookhuizen, maar Fright Nights is wel echt onwijs grappig x

   Verwijderen
 3. Woeew, ik ga zondag naar de Fright Night! Leuk lijstje!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik wil zo graag een pumpkin spice latte proberen ook al vind ik 'm misschien niet eens lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik dacht eerst ook: pompoen? Bahh. Maar nee, hij is echt wel lekker! x

   Verwijderen
 5. Wat leuk dat je een bucketlist hebt gemaakt! Het lijkt mij zo gaaf om rond deze tijd naar Parijs te gaan! En ook een koffiedag is geen verkeerd idee haha :)

  Liefs Esmee (lifebyesmee.nl)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. jaaaaaa ik wil ook zo graag naar een halloween feestje, lijkt mij echt heel erg leuk! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke bucketlist! Ik wil ook echt nog een keer naar halloween fright nights! En Parijs is altijd een goed idee haha

  BeantwoordenVerwijderen

Blog Archive