Max & More Illuminating Face Primer - Review

Hoi hoi! Zoals gewoonlijk was ik weer wat aan het rondsnuffelen bij de Action. Tja, het blijft toch één van mijn favoriete winkels. Ik neem dan ook altijd een kijkje op de beauty afdeling. Vaak zijn zitten er waardeloze producten tussen, maar heel af en toe pik je er nog wel een pareltje tussenuit. Zo had ik laatst een nude palette voor nog geen €1,00 gescoord die nog eens best goed is. Dit keer kwam ik de Illuminating Face Primer tegen van Max & More en werd meteen nieuwsgierig. Aangezien mijn primer van Baby Skin bijna op is, wordt het tijd voor vervanging. Maar de vraag is natuurlijk of deze primer van de Action wel zijn ding doet?


Deze primer beloofd de perfecte basis te zijn voor make-up en is geschikt voor alle huidtypen. De illuminating face primer maakt de huid egaler, verbergt oneffenheden en zorgt ervoor dat je make-up gedurende dag langer mooi blijft zitten. Klinkt allemaal veelbelovend, maar is dit allemaal ook zo? Ik ben hem gaan uittesten voor jullie!


De flacon heeft een handig pompje waarmee je een kleine hoeveelheid van de primer kan aanbrengen op je hand. De primer zelf is uiteraard wit/transparant. Je hebt ook maar een klein beetje nodig van de primer. 1 pompje is meer dan zat. Verder heeft de primer niet echt een geur, het is een neutrale geur.
En dan nu over mijn eerste ervaring met de Max & More primer. Wat ik meteen merkte, was dat mijn gezicht zacht werd na het aanbrengen van de primer. Het aanbrengen heb ik trouwens gewoon met mijn vingers gedaan. Wat ik wel vervelend vind, is dat je 10 tot 15 minuten de primer moet laten intrekken voordat je foundation of BB cream gaat aanbrengen. Daar heb ik dus echt geen tijd voor in de ochtend en vind ik gewoon niet handig. Ik heb ongeveer 5 minuten gewacht en ben daarna aan de slag gegaan met BB cream en concealer. De BB cream en concealer heb ik gesettled met wat compact poeder. Gedurende dag heb ik niet echt gemerkt dat de primer mijn make-up langer mooi hield. Na een paar uur begon mijn huid alweer wat te glimmen en was het tijd om mijn make-up bij te werken. Dus dat langer mooi houden doet hij niet.


Mijn conclusie is dus dat dit niet een ''pareltje'' is uit het beauty schap van de Action. Hij maakt mijn huid wel zachter, maar houdt mijn make-up niet langer mooi. Ach, wat verwacht je anders van zo'n goedkoop product? Iets wat ik ook raar vond, is dat op de verpakking op de voorkant staat dat het de ''Illuminating Face Primer'' is, maar op de achter kant staat dat het een ''Concealing Face Primer'' is. Ik weet het ook niet meer hoor jongens.

De primer kostte ongeveer €1,89 (ik ben het bonnetje kwijt geraakt) en kan je dus kopen bij de Action. Het is helaas niet wat ik zocht, dus de zoektocht naar een goede primer gaat verder!

Gebruik jij een primer? Zo ja, welke raadt jij mij aan?

xoxo' Chelsey
@xChelseyy_

4 opmerkingen

  1. Wat interessant dat de Action dit verkoopt! Jammer dat het je make-up niet echt langer mooi houdt. :(

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jammer dat hij tegenvalt. Ik heb de poreless primer van E.L.F. ook redelijk budget en erg fijn. Die raad ik je aan :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hij klinkt een beetje zoals iedere primer voor mij, maar ik heb dan ook echt een glanshoofd. Zo min mogelijk gezichtsmake-up werkt voor mij het best (terwijl ik echt van m'n make-up houd) tegen glimmen. Ook zijn de Sephora poeders top, maar die kun je weer zo lastig krijgen...

    BeantwoordenVerwijderen

Blog Archive