MAC D for Danger - Review

Afgelopen weekend was ik met Thom in Utrecht. Ik zei nog zo tegen mezelf dat ik geen MAC lipstick zou gaan halen. Maar toen kwam ik de Douglas tegen die een MAC counter heeft. Tja, what can I say? Na heel wat swatches en lipsticks uitgeprobeerd te hebben, ging ik naar huis met de rode kleur D for Danger. En dat terwijl ik eigenlijk voor een nude kleurtje ging. Ach, het is vooral een mooi kleurtje voor tijdens de feestdagen! Kijk je mee?Goed, ik hoef vast niet helemaal in detail te gaan over de verpakking van de MAC lipsticks. Die kennen we inmiddels allemaal wel met hun bekende hulzen met het MAC logo erop. De vorige keer ging ik voor Verve uit de Satin collectie, maar dit keer voor D for Danger uit de matte collectie.
Zoals ik al zei, was ik eigenlijk opzoek naar een nude kleur. Ik had kleuren zoals Faux en Twig al geprobeerd, maar had toch zo'n gevoel dat ik voor een wat meer opvallender kleurtje wilde gaan. Als eerste probeerde ik er een uit de Viva Glam collectie, maar die vond ik toch niet zo. Toen zag Thom, mijn vriend, D for Danger. Waar vriendjes wel niet goed voor kunnen zijn, hè? Eerst dacht ik: hmmm, rood... ik weet het niet. Maar toen zag ik mezelf D for Danger al helemaal dragen met mijn kerstjurk. Oké, dit wordt hem!


Het is geen fel rode kleur, maar een wat meer donkere kleur. Geen bordeaux rood, want daar is hij toch iets te fel voor. Laten we eens kijken naar de swatches.


Sorry, mijn aanbreng skills zijn nog niet de beste!

Ik werd erg blij toen ik de lipstick ging swatchen op mijn arm. Prachtige kleur! Wat mij meteen opviel, was dat hij niet echt matte aanvoelt op mijn lippen. Ik had eerder verwacht dat hij niet erg comfortabel zou aanvoelen op mijn lippen, maar dat is het zeker niet. Hij voelt fijn aan op mijn lippen, pigment is top maar je moet wel oppassen met velletjes. In de Douglas had ik best last van velletjes en deze lipstick benadrukt die velletjes juist meer omdat hij matte is. Goed scrubben voordat je hem aanbrengt dus!


En nog even een full face met D for Danger. I love it! Hij blijft ook nog eens goed zitten, maar af en toe een beetje bijwerken kan geen kwaad.


Aankomende zaterdag ga ik naar Amsterdam met Esmee. Ik moet mezelf dan echt inhouden om niet, maar dan ook echt niet, een kijkje te gaan nemen bij MAC. Anders loop ik straks weer naar buiten met een nieuwe lipstick, haha! Dit is nu mijn tweede MAC lipstick en ik weet wel zeker dat er nog meerdere zullen komen. De verslaving is officieel begonnen, oeps!

Wat vinden jullie van D for Danger?

Liefs,
Chelsey

10 opmerkingen

 1. Hij staat je super! Er zit een beetje roze in, ik wil deze ook wel eens proberen! x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Waauw, wat is hij mooi! Staat je ook goed <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik vind het echt een hele mooie kleur, en wat staat die je goed! Liefde voor mac <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh wauw! Dit kleurtje heeft je vriendje goed gespot! Hij staat je prachtig! <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Waar vriendjes toch wel niet goed voor kunnen zijn.. haha. Dank je wel! x

   Verwijderen
 5. Mooi kleurtje hoor! Voor mij is hij iets te rood denk ik: paars/bruintinten staan mij beter haha. Ik wil binnenkort Rebel of Taupe uitproberen, maar eerst nog even door sparen... Misschien vraag ik ze wel voor kerst ! :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ohhh ja, donkere tinten ben ik ook dol op. Een beetje zo'n plum kleurtje lijkt mij ook super prachtig!

   Verwijderen

Blog Archive