Life as Chelsey #3 - Fall Out Boy, Netflix, weekendje Utrecht

En daar ben ik dan weer op de maandagochtend met een kersverse diary! Ik heb een onwijs leuke week gehad. Ik ging naar maar liefst 2 (!) concerten, weekendje weg met mijn vriend en lekker shoppen. Kijk je mee?


Maandag 19 oktober 2015.
Bah, wat een tegenvaller. Dan wordt je om kwart voor 7 's ochtends wakker, heb je echt rot geslapen en dan realiseer je dat al je vrienden vakantie hebben behalve jijzelf. Mijn stage gaat namelijk gewoon door in de vakantie, maar mij hoor je verder niet klagen. Ik krijg gelukkig wel een vergoeding! Na een dagje stage tot 5 was het weer tijd voor BBG. Ik zit nu in week 4, dus dat betekend aan het eind van de week een nieuwe progress foto. 


Hmmm, een broodje van de Subway!


's Avonds ging ik nog een beetje spelen met mijn nieuwe softbox.


Dinsdag 20 oktober 2015.
Ik mocht wat eerder weg van stage, dus rond 4 uur racete ik naar huis, omkleden, spullen pakken en op naar het station met als eindbestemming: Amsterdam Bijlmer Arena.


Ik ging niet zomaar naar Amsterdam. Nee, ik ging met Anouk naar het concert van Fall Out Boy in de Heineken Music Hall, woehoe!


De rij was pittig lang. Het duurde ook een tijdje totdat we eindelijk naar binnen konden.


Een biertje ging er wel in bij mij.


Charley Marley was het voorprogramma. Ik vond hem erg goed.


Om 9 uur begon Fall Out Boy. Wauw, wat was het gaaf!


Op Amsterdam Centraal nog even langs de Starbucks geweest. Ik had de Pumpkin Spice Latte, yummy!


Grootste lol in de trein. Ik moet eerlijk zeggen, dit is een beeldige foto van mij. Nieuwe profielfoto voor op Facebook misschien?


Woensdag 21 oktober 2015.
Mooie lucht!


Na een lange (en vooral zware) dag op stage, ging ik sporten en na het sporten plofte ik lekker op bed. Meteen even gezellig gemaakt voor mezelf!


Hoppa, ook ik heb eindelijk Netflix! Pretty Little Liars, dekentje, pepernoten en lekker ontspannen.


Donderdag 22 oktober 2015.
Vanuit stage meteen weer even sporten omdat ik morgen niet kan sporten. Progress foto maken! Week 4 is voorbij.


Met Thom even naar de AH XL om boodschapjes te doen voor morgen. En uiteraard even langs de Action en de Big Bazar aangezien het toch koopavond is.. #daargaatmijngeld. Al dat sporten moet toch gecompenseerd worden.. Goed bezig, Chels!


Vrijdag 23 oktober 2015.
Ik had maar een half dagje stage, want ik ging namelijk met Thom naar Utrecht! Omdat Thom 9 november jarig is, had ik kaartjes gekocht voor De Jeugd Van Tegenwoordig in TivoliVredenburg en een overnachting in het Park Plaza hotel geregeld. Lekker samen weg!


Ik had eigenlijk een basis kamer geboekt, maar omdat die niet beschikbaar was kregen wij een luxe kamer zonder bijkomende kosten. Mij hoorde je niet klagen!


Een selfie in de spiegel moest uiteraard ook gebeuren.


En daarna samen even de stad verkennen. We waren allebei nog nooit in Utrecht geweest. Ik vind het er erg mooi! Alleen jammer dat er overal zoveel wordt verbouwd.


Na heel wat winkels te hebben bezocht werd het tijd voor wat eten. We gingen lekker makkelijk voor patat van Mannekepis. We hadden allebei een ''normale'' portie, maar zó. Wat was het veel!


In het hotel gingen we ons nog opfrissen en toen werd het alweer tijd om naar TivoliVredenburg te gaan. Gelukkig was dat maar 5 minuten lopen vanaf ons hotel. De Jeugd Van Tegenwoordig is niet echt bepaald mijn muziek, maar ik vond het alsnog wel leuk. Vooral omdat Thom er zo van genoot!


Zaterdag 24 oktober 2015.
We waren lekker vroeg uitgecheckt en gingen meteen weer op pad in het centrum. We wilden namelijk nog naar een paar winkels en naar de pepernotenwinkel.


Jahoor, Chelsey heeft de MAC counter in de Douglas ontdekt. Binnenkort komt de review online van de lipstick die ik uiteindelijk afrekende! En trouwens, mijn hand ziet er hier een beetje eng uit omdat ik een paar tasjes vasthoudt.


Na weer heel veel gelopen te hebben, gingen we lekker bij de Hema wat eten. Ik had weer een broodje met grillworst. Wat is die lekker daar.


We wilden op tijd weer richting Heiloo gaan, dus rond 3 uur 's middags pakten we de trein. Uiteraard moest er weer Starbucks gehaald worden. En ik had wederom weer de Pumpkin Spice Latte. Ik weet nog wel goed dat Thom altijd zei dat hij die nooit zou willen drinken, omdat hij hem vies leek. Wat denk je? Hij nam een slokje van mijn koffie. ''Had ik toch maar wel deze ook genomen.'' Ha!


In de avond gingen we nog naar wat vrienden van mij om daar een drankje te doen. Daar had ik verder geen foto's meer gemaakt.

Zondag 25 oktober 2015.
Zondag was een echte lazy day, maar ik maakte ook veel foto's voor aankomende artikelen.


En dat was mijn drukke, maar leuke, week weer. Tot volgende week!

Liefs,
Chelsey

6 opmerkingen

 1. Jouw figuur! Jaloersmakend haha! Ik vind de lampjes rond je bed ook echt heel leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Subway broodje, yumm! Al lang niet meer op.. Je hebt trouwens echt een mooi figuur!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke foto's en oeh I love Starbucks :P

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke foto's! Die trein foto is geweldig haha. Wij willen over een paar maandjes ook naar Utrecht, was het jullie goed bevallen verder? Subway is lekker hé, vooral de koekjes haha. Ik wens je weer een fijne week meis.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een lekker druk weekje! Een weekendje weg met je vriend is altijd zo fijn! Ik ga in november een nachtje weg naar Maastricht, daar ben ik ook nog nooit geweest. Strakke body heb je trouwens! Misschien moet ik die BBG ook maar eens gaan uitproberen haha... Veel plezier met Netflix kijken; je raakt er misschien lichtelijk verslaafd aan hihi! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oei, zie ik daar nou een beginnend sixpackje? Ik moet ook maar weer eens bezig met trainen, ik begin de mijne echt te missen..

  BeantwoordenVerwijderen

Blog Archive