Life as Chelsey #2 - sporten, pakketjes, #boektober, kringloopwinkel

Hoi allemaal! Het is weer maandag, dus is het weer tijd voor een portie wekelijkse foto's. Ik weet het, de afgelopen twee weken kwam er geen dairy online. Ik had na de eerste week niet veel beeldmateriaal, omdat het gewoon erg druk was op stage en ik na stage niet veel meer ging ondernemen. De week daarna was ik de hele week ziek. Ja, echt de hele week! Dus vanaf vandaag ben ik er weer met een diary. Ik pikte het sporten weer op, begon met lezen voor #boektober, ging naar de kringloopwinkel met mijn vriend en nog meer. Kijk je mee?


Maandag 12 oktober 2015.
Bahh, het is weer maandag. Maar aan de andere kant was ik ook wel weer blij. Ik voelde mij eindelijk weer helemaal beter. Nieuwe week, nieuwe kansen. Op stage was het gelukkig lekker rustig en kon ik alles rustig aan doen. Na stage ging ik eindelijk weer sporten. Ik zit nu in week 3 van de Bikini Body Guide (BBG). De week ervoor had ik helemaal niet gesport omdat ik zo ziek was, dus wat voelde deze workout goed.


Die avond aten mijn moeder, broertje en zusje snert. Snert heb ik nooit lekker gevonden, dus ik had voor mezelf wat eten gehaald. En wat heb ik gehaald? Ja, pizza. Heb je net gesport en ben je vet gezond bezig, heb je pizza als avondeten. Goed bezig Chels. Niet dat ik het erg vond natuurlijk.


Na het eten en douchen plofte ik lekker op bed met wat chocola (ik herhaal: goed bezig Chels). Ik ging weer even wat hoofdstukken lezen uit het derde boek van The Maze Runner, want het is namelijk #Boektober. Yay!


Dinsdag 13 oktober 2015.
Een heerlijk ontbijtje met havermout en aarbeien.


Wat een mooie lucht toen ik de deur uitstapte om naar mijn stage te gaan!


Na een lange dag op stage, nam ik meteen een heerlijke warme douche toen ik thuis kwam. Het was ook weer tijd om mijn haar te wassen. Dit doe ik namelijk om de dag. Omdat het de laatste tijd zo koud is buiten, besloot ik om even wat langer te douchen. Deze producten gebruik ik het liefst tijdens het douchen! Voor een review van de shampoo en conditioner kan je hier klikken en ik heb ook een artikel geschreven over de douchegel, die kan je hier vinden. Ik twijfelde ook of ik de kleurshampoo van de Kruidvat zou gaan gebruiken, maar dat deed ik toch maar niet.


Woensdag 14 oktober 2015.
Het was weer een lange, drukke, dag op stage. Van al dat zitten wordt je wel moe, dus toen ik thuis kwam deed ik meteen mijn sportkleding aan en was het tijd voor de arms & abs workout van BBG.


En in de avond kwamen de eerste paar pakketjes al binnen. Ik heb namelijk flink online geshopt, maar dan geen eens zozeer qua kleding. Wat ik binnenkreeg? Twee nieuwe boeken en kaarsen van Yankee Candles, yaaaas!


Donderdag 15 oktober 2015.
Hé, wat is dat? Heb ik nou alweer een pakketje binnen gekregen? Ja, zeker! Wederom weer eentje van Bol.com. Ik heb meerdere diverse bestellingen gedaan deze maand, dus van alles wat ik heb besteld komt nog een unboxing artikel online!Vrijdag 16 oktober 2015.
En ik kreeg wéér een pakketje binnen. Ik deed laatst mijn eerste bestelling ooit bij Zalando (en nee ik stond niet voor de deur te gillen).


's Avonds ging ik naar mijn vriend toe waar we samen met mijn schoonouders lekker een drankje hebben gedaan en er waren uiteraard hapjes aanwezig. Gezelligheid!


Zaterdag 17 oktober 2015.
Ik begon de dag met een niet zo'n gezond ontbijtje. Maar ach, ik kan het hebben. Een heerlijke grilled cheese met sweet chili saus. Yum! Ik moet echt een keer het recept hiervan op mijn blog plaatsen.


Daarna pakte ik de auto en ging ik samen met Thom naar wat kringloopwinkels. Gewoon, omdat we daar zin in hadden. Als eerste gingen we naar een kleine kringloopwinkel in Heiloo. Boeken!


En vriendje lief die niet op de foto wilde <3.


Daarna gingen we nog naar een paar kringloopwinkels in Alkmaar. Uiteindelijk kocht ik daar het boek ''Gone'' en de dvd van Mean Girls, want die blijft leuk. Dit soort kringloopwinkels als op de foto hieronder vind ik het fijnst. Lekker overzichtelijk en geen muffige geuren! In de avond had ik geen foto's meer gemaakt, we deden namelijk wat drankjes met vrienden en keken een serie.


Zondag 18 oktober 2015.
En ik begon weer de dag met zo'n onwijs gezond ontbijtje (lees: sarcasme). Namelijk een kroketburger. Daar had ik dus echt trek in! De ''kroketburger'' van mijn vriend ziet er niet echt bepaald smakelijk uit, maar ik geloof dat hij wel lekker was.


Knuffel met dit schatje! Voodoo, de kitten van mijn schoonmoeder.


Eenmaal weer thuis, zag ik dat mijn softbox zaterdag was binnengekomen. Yes!


Verder had ik geen foto's meer gemaakt op zondag, want ik ging namelijk met Thom mijn hele kamer opnieuw inrichten. Wat een klus! Maar ik ben er wel onwijs tevreden mee.

Hoe was jouw week?

Liefs,
Chelsey
@xChelseyy_

6 opmerkingen

 1. Wat een leuke week! Ik vind kringloopwinkels ook leuk, alleen hebben ze niet zulke leuke in gouda. Je kan daar altijd zo goedkoop boeken scoren! :-)

  Liefs! Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ohh jammer! De boeken zijn daar altijd inderdaad lekker goedkoop, daarvoor ga ik meestal ook alleen naar kringloopwinkels. Af en toe pik je er nog wel eens wat leuks tussenuit :) x

   Verwijderen
 2. Leuk weekje! Ik wil ook graag de boeken lezen van The Maze Runner. Vind tot nu toe de eerste 2 films geweeeeldig :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zeg, doen! De boeken zijn onwijs verslavend. Als je de films al geweldig vindt, ga je de boeken nóg geweldiger vinden! x

   Verwijderen
 3. Oeeeh veel pakketjesss, zo leuk om binnen te krijgen!
  Super leuke foto's <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hier worden de douchebeurten ook weer langer en langer ;) en morgen maak ik tosti's door jou! x

  BeantwoordenVerwijderen

Blog Archive