I love sleep - Tag

Deze tag kom ik de laatste tijd steeds vaker tegen. Aangezien ik houd van slapen, wilde ik hem ook gaan doen. Deze stond al een tijdje tussen mijn concepten, dus daar is hij dan!
1. Hoe laat ga je meestal naar bed?
Meestal rond een uurtje of 10 / half 11. Ik probeer altijd zo op tijd mogelijk naar bed te gaan, aangezien ik dan meestal nog muziek ga luisteren in bed en het dan alsnog wel eens laat kan worden.

2. Wat is jouw vaste ritueel voor het slapen gaan?
Ik heb eigenlijk niet echt een vaste ritueel, elke avond is weer anders bij mij. Meestal haal ik eerst mijn make-up eraf en doe ik een nachtcrème op. Dan pleur in mijn haar in een staart en transformeer ik mij in mijn pyjama. Ik sluit mijn laptop af en dan loop ik naar de badkamer om mijn tanden te poetsen. Douchen doe ik meestal al als ik thuis kom van stage. Na het tandenpoetsen ga ik in bed liggen. Vaak ga ik nog even een boek lezen of muziek luisteren, hangt er net van af waar ik meer zin in heb, en dan is het tijd om de binnenkant van mijn ogen te gaan bekijken!

3. Wat doe je als je niet kan slapen?
Draaien, mopperen, op mijn telefoon kijken.. wat heb ik een hekel aan zulke nachten.


4. Wat is je favoriete slaaphouding?
Op mijn zij en als ik met mijn vriend slaap, slaap ik het liefst met mijn hoofd op zijn borst en dan één been helemaal over hem heen. Love it.

5. Waarvoor mag je jou altijd wakker maken?
Voor een late night snack bij de McDonald’s!

6. Hoe laat gaat je wekker 's ochtends?
Doordeweeks als ik naar stage moet gaat hij om kwart voor 7. In het weekend probeer ik uit te slapen, maar dat lukt niet altijd. Dan ben ik meestal rond 9 uur al klaar wakker.

7. Snoozen of direct opstaan?
Direct opstaan (ja, echt waar!). Als ik ga snoozen wordt het alleen maar nog moeilijker om mijn heerlijke, warme, bedje uit te komen.


8. Slaap je uit in het weekend?
Zie 6. Ik probeer het wel, maar het lukt niet altijd.

9. Welke rare dingen doe je in je slaap?
Ik praat best veel in mijn slaap. Je kan mij dan echt alles vragen en ik geef er eerlijk antwoord op. Maar ook als je bijvoorbeeld vraagt of ik rechtop wil gaan zitten, zodat mijn kussen goed gelegd kan worden, dan ga ik rechtop zitten en ga ik pas weer liggen als er tegen mij gezegd wordt dat het weer kan. Ook ging ik een keer ''voetballen'' in mijn slaap. Tenminste, ik droomde dat ik aan het voetballen was. Ik wilde een trap tegen de bal geven en toen schrok ik wakker doordat ik pijn had aan mijn voet. Had ik dus tegen de muur naast mij getrapt in mijn slaap. Toen liep ik even rond met een dikke voet!

10. Hoeveel kussens liggen er in je bed?
6, waarvan er twee kleine kussentjes zijn. Hoe meer kussens, hoe beter.


11. Wat heb je aan in bed?
Vaak een hempje of een shirt van mijn vriend. In de winter, als het echt koud is, dan lig ik wel eens in een legging (aangezien ik die overdag toch nooit draag) en een pyjamatruitje.

12. Slaap je met je sokken aan?
 Nee. Vroeger deed ik dat wel altijd, maar tegenwoordig vind ik het zelf niet zo fris op de een of andere manier.

13. Hoe groot is jouw bed?
Ik heb een twijfelaar. De afmetingen zou ik echt niet weten, oeps.

14. Als ik 's ochtends wakker word, is het eerste wat ik doe...
Mijn wekker uitzetten, nog 5 minuutjes op mijn telefoon kijken, schoon ondergoed aandoen en naar de badkamer lopen om een wake-up douche te nemen.


15. Droom je elke nacht?
Heel apart, maar ja! Ik droom echt elke nacht en de dag erna kan ik mij nog goed herinneren wat ik heb gedroomd. Alle details kan ik in geur en kleur uitleggen. Daarom houd ik nu ook een ''dromen schriftje'' bij waarin ik al mijn dromen opschrijf. Het zijn namelijk vaak best hilarische dromen.

16. Welke droom of nachtmerrie kan je je goed herinneren?
Dat was vlak na het overlijden van mijn vader. We waren in ons oud vertrouwde huis waar ik al mijn hele leven woon. Maar het huis zag er nog uit als voor de renovatie. Ik liep naar het halletje waar de wc altijd was. Aan het eind van het halletje stond mijn vader. Hij zag er helemaal gezond uit en had zijn favoriete trui aan met nummer 13 erop. Hij zei: ‘’Ik mis je zo erg, mijn kleine meissie.’’ Alleen zijn stem klonk nog steeds hetzelfde als toen hij nog ziek was. Ik vloog in zijn armen en we stonden voor zo’n 10 minuten (naar mijn gevoel in die droom) te knuffelen en te huilen. Daarna werd ik wakker met vochtige wangen. Een droom die ik echt nooit zal vergeten.

17. Wat is jouw grootste droom?
Gelukkig worden (hey, lekker cliché weer), de wereld rondreizen en door die reizen mijn ware ik vinden.

Vonden jullie de tag leuk? Neem hem gerust over voor op je eigen blog! :)

xoxo' Chelsey
@xChelseyy_ 

4 opmerkingen

 1. Wat een leuke tag! Wie houdt er nu niet van slapen haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah mean! Ik zou willen dat ik direct wakker kon worden! Kun jij me dat niet leren!? Haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk dat je deze tag hebt ingevuld! Ik heb ook een twijfelaar hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het lijkt me zo leuk om te logeren met iemand die praat in zijn/haar slaap :'). Heb je tenminste iets om over te praten de volgende dag haha. Je hebt de tag echt leuk ingevuld!

  BeantwoordenVerwijderen

Blog Archive