Dr. Organic - Moroccan Argan Oil shampoo & conditioner

Ik was al een heel tijdje opzoek naar de perfecte shampoo en conditioner voor mijn haar. Mijn haar is namelijk best eigenwijs en pluizig van zichzelf, dus elke argan olie shampoo en conditioner die je in de winkel vindt heb ik al eens geprobeerd. Maar niks hielp. Wat ik nou écht nodig had, was een shampoo en conditioner zonder parabenen. And I found it! Laats was ik in Amsterdam toen Eliza mij meenam naar De Tuinen. Zonder te twijfelen kocht ik daar deze shampoo en conditioner van Dr. Organic.Zoals je kunt zien ben ik gegaan voor de Moroccan Argan Oil shampoo en conditioner van Dr. Organic op Eliza's aanraden. Eerlijk gezegd zijn deze twee goedjes best prijzig, namelijk €9,99 per fles. Gelukkig had ik de mazzel dat ik ze met 25% korting kon kopen. €7,50 per fles had ik er zeker wel voor over!


Deze shampoo en conditioner bevatten geen parabenen. Wat ik ook een toffe pluspunt vind, is dat de shampoos en conditioners van Dr. Organic dierproefvrij zijn! De shampoo en conditioner bevatten dus argan olie. Ik heb velen shampoos en conditioners gehad met argan olie. Als ik mijn haar daar dan mee ging wassen, rook je de geur van de argan olie heel sterk. Met deze shampoo en conditioner van Dr. Organic is dat niet zo. Sterker nog, ik vind ze juist veel lekkerder ruiken. Je ruikt namelijk meer de geur van kruiden, lekker natuurlijk. Plus, deze shampoo en conditioner doen ook echt zijn ding. Dit is wel echt de eerste argan olie shampoo en conditioner die daadwerkelijk helpen bij mij. Hieronder volgen nog even de ingrediënten voor degenen die daarin geïnteresseerd zijn.Ik had graag een foto gemaakt met het resultaat van mijn haar na het wassen met de shampoo en conditioner, maar omdat ik mijn haar altijd 's avonds was en het licht dan niet bepaald meewerkt liet ik dat dit keer maar even zitten. Ik ben ook geen expert op het gebied van haarverzorging. Tot nu toe vind ik deze shampoo en conditioner prima voor mij werken en dat vind ik al genoeg. Het kost wel wat meer, maar dan heb je wel wat!


Naast de Moroccan Argan Oil shampoo en conditioner heb je nog meer diverse varianten. Ben je nieuwsgierig? Neem een kijkje bij de dichts bijzijnde De Tuinen. De shampoos en conditioners kosten €9,99 per stuk.

Wat is jouw favoriete shampoo en/of conditioner?

xoxo' Chelsey
@xChelseyy_

3 opmerkingen

  1. Ah wauw! Wellicht is dit product ook voor mij het proberen waard! Alleen ben ik erg allergisch voor o.a. vele shampoos.. Op het moment ben ik helemaal gek op mijn shampoo en conditioner van elvive!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Klinkt goed, ben benieuwd naar de geur! xx

    BeantwoordenVerwijderen

Blog Archive