Beebee long lasting eyeshadow stick - Review

Laatst mocht ik een best bijzonder product ontvangen van Makeupactie, namelijk een oogschaduwstick van Beebee. Ik hoopte al een tijdje dat Makeupactie een oogschaduw zou opsturen en laat het dan ook nog eens een mooie, gouden, oogschaduw zijn. Ideaal voor de aankomende feestdagen! Ik was in ieder geval erg benieuwd naar het product en wil dan ook graag mijn mening met jullie delen.


Ik had nog nooit eerder oogschaduw in de vorm van een stick gezien, echt nog nooit! Dat maakt (voor mij) deze oogschaduw zo bijzonder. Dit zegt Beebee zelf over de oogschaduwstick:

''De eyeshadow-stick is romig, zacht en gemakkelijk aan te brengen. Ga je voor een feestelijke look? Blend de oogschaduw dan met verschillende kleuren, nu verkrijgbaar op www.beebeecosmetics.com.''Klinkt best goed, toch? Ik ga hem uittesten voor jullie!Zoals ik al zei, heb ik nog nooit eerder oogschaduw in de vorm van een stick gezien. Daarom was ik juist extra nieuwsgierig naar dit product. Als je hem zo ziet, zal je wel denken: zo weinig?! Maar als je aan de bovenste gedeelte draait, komt meer oogschaduw omhoog. Handig! Alleen ben ik wel bang dat zoiets daardoor kan afbreken *afkloppen*. Laat ik hem nu maar eens gaan swatchen, want de pigmentatie zijn wij allemaal volgens mij wel het meest benieuwd naar.

Zonder flits.

Met flits.
Ja, erg mooi! Alleen mocht hij van mij gerust wat meer glitteren, aangezien het toch goud is. Maar ik vind hem wel mooi. Maar hoe pakt hij uit op de ogen zelf?Het was wel erg wennen om op deze manier oogschaduw aan te brengen. Aan de ene kant vond ik het praktisch, maar aan de andere kant ook weer niet. Het is handig omdat je op deze manier geen make-up kwasten vies hoeft te maken, tenzij je aan de slag gaat met blenden natuurlijk. Ook voelde het aanbrengen niet vervelend aan op mijn ooglid, wat ik eigenlijk wel had verwacht. Wat ik niet praktisch vind, is dat je in de vorm van een stick niet goed op alle plekken kunt komen. Op de eerste foto kan je ook wel zien dat er langs de wimper rand niks zit. Dat vind ik wel jammer, maar je zou uiteraard ook eyeliner overheen kunnen doen natuurlijk.


En een full-face mocht uiteraard niet ontbreken. Ik had de oogschaduw eerlijk gezegd wel intenser verwacht, maar ik houd wel van een wat subtielere kleur. Hierdoor is de oogschaduw dagelijks goed draagbaar. Met de feestdagen ga ik zeker wat meer experimenteren met deze oogschaduw. Dat resultaat zien jullie dan vanzelf wel verschijnen op mijn blog!


Ik ben in ieder geval tevreden over de oogschaduw stick. Wederom weer een tof product die ik heb mogen ontvangen van makeupactie! De oogschaduw stick kan je bestellen via www.beebeecosmetics.com voor €17,95. Ze hebben nog veel meer kleuren, dus neem vooral een kijkje!

Heb jij al eens oogschaduw in de vorm van een stick geprobeerd?

Liefs,
Chelsey

4 opmerkingen

 1. Ik vind hem echt heel mooi: subtiel, maar toch opvallend! Het zou gaaf zijn om ook een lijntje onder je oog aan te zetten met deze stick, dat geeft het net wat extra's! Nog een mooie bruine oogschaduw erbij en je bent klaar voor kerst haha. Ik kende makeupactie nog helemaal niet; ik ga direct even een kijkje nemen! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Op het welkomstkaartje gaven ze ook als tip om hem onder je oog ook aan te brengen, alleen ben ik daar nog niet echt een ster in haha. Ga ik zeker wel doen met de kerst. Als je je aanmeld bij makeupactie betaal je de eerste maand €1,00 en krijg je een full size professioneel product opgestuurd. Na de eerste maand betaal je telkens €5,00. Ik vind het wel een aanrader, want er zitten vaak goede producten tussen!

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 2. Ik vind hem erg mooi! Ik hou van dit soort sticks als ik met kerst enzo een full glitter look wil maken!

  BeantwoordenVerwijderen

Blog Archive