What's in my daily make-up stash?

Deze wilde ik al zo lang heel graag doen! Vandaag ga ik jullie laten zien wat er in mijn dagelijkse make-up bakje zit. Ik gebruik niet super veel voor een blogger, maar had erg veel plezier in het maken van de foto's en het schrijven van dit artikel. Dus ben je benieuwd wat ik zo'n beetje dagelijks gebruik qua make-up? Lees dan vooral verder!


Als eerste wil ik het graag hebben over dit goedje van Maybelline, de Baby Skin. Deze is niet te koop in Nederland (helaas). Ik had deze vorig jaar in Parijs ontdekt en kocht er meteen een. Hij was best prijzig, zo rond de €15,00. Maar het was het geld zeker waard! Dit breng ik altijd aan nadat ik mijn dagcrème heb aangebracht. Dit spul maakt mijn huid namelijk super zacht, love it! Je hoeft maar kleine hoeveelheden te gebruiken en de tube gaat best lang mee. Ik had hem vorig jaar in oktober gekocht en hij begint nu wel zo'n beetje op te raken. Erg fijn product en ik baal er nog steeds van dat hij niet in Nederland verkrijgbaar is.


En dan nu de concealers die ik gebruik. Ik heb een periode gehad waarin ik ook elke dag BB cream gebruikte (dit was in de winter), maar in de lente, zomer en zo'n beetje de herfst gebruik ik alleen concealer en wat compact powder. Ik streun de drogisterijen altijd af naar de perfecte concealer, maar slaag nooit goed. Nu gebruik ik deze twee van Essence. De roze stick (ik ben de naam ervan vergeten en hij is er van af gesleten) is roze en laat je donkere kringen verdwijnen. In combinatie met deze gebruik ik ook de Stay All Day concealer van Essence, het is alleen niet wat ik wilde want hij gaat toch een beetje in de lijntjes zitten, maar werkt verder wel prima.


Als de concealer erop zit, ga ik met de compact powder van Essence aan de slag. Deze gebruik ik puur voor het settlen van mijn concealer en om te voorkomen dat mijn gezicht gaat glimmen door mijn dagcrème. Door de dag heen moet ik wel een keer bijwerken, maar dat is zo gedaan. Ik vind het in ieder geval een fijne poeder!


En dan nu de wenkies! Ik gebruik het wenkbrauwkitje van Catrice die inmiddels wel bekend is onder de bloggers die niet onder een steen hebben gelegen. Erg fijn kitje, ik gebruik hem al zo ongeveer een jaar. Ik heb hem een tijdje niet gebruikt, maar sinds kort weer elke dag. Als ik mijn wenkbrauwen heb ingevuld, dan pleur ik er nog even een wenkbrauw gel overheen van de Hema. Mijn wenkbrauwen zijn namelijk pittig eigenwijs, ze hebben hun eigen wil dus door de dag heen gaan ze alle kanten op staan. Dus daarvoor hebben we deze fijne gel die ze wel onder controle houdt.


Door naar de ogen! Ik heb in mijn stash de eyeliner pen van Beebee en een zwarte oogpotlood van Essence. De eyeliner pen gebruik ik niet echt dagelijks, vaak alleen in het weekend als ik uit ga of een feestje heb. De oogpotlood gebruik ik wel dagelijks, want die gebruik ik voor het tightlinen! Het is een long lasting oogpotlood, dus hij blijft best wel lang zitten.


Daarna hebben we (uiteraard) de rest voor de ogen, namelijk de mascara. Voordat ik de mascara van Catrice ga aanbrengen, breng ik eerst een laagje aan van de lash base van Essence. Deze heb ik sinds kort ontdekt en ik ben er helemaal weg van. Het maakt je wimpers langer en geeft ze meer volume. Je hoeft het niet te laten drogen, je gooit er meteen een laagje normale mascara overheen en je bent klaar. Ook zorgt de lash base ervoor dat je wimpers niet aan elkaar gaan kleven, dat is al helemaal fantastisch.


En dan de finishing touch; de lippen! Dagelijks gebruik ik de nude lipstick van Essence. Ik ben hier echt zo dol op en hij is ook al bijna op. Af en toe, als ik zin heb in wat meer glans, gebruik ik de liquid nude lipstick van Essence. Ze zijn eigenlijk in dezelfde kleur, maar dat maakt niet uit. Ik houd van nude kleurtjes, vooral voor op mijn lippen.


Dit was dan mijn daily make-up stash! Mijn dagelijkse make-up varieert eigenlijk best wel veel, omdat ik vaak nieuwe producten ontdek, maar deze stash heb ik al een tijdje en ben er nog steeds tevreden mee. Wat mij ook opviel, is dat het grote deels producten zijn van Essence. Ik ben de laatste tijd gewoon zo dol op Essence, omdat ze het best goed doen. Hopelijk vonden jullie het leuk om te lezen en te zien!

Wat mag er echt niet ontbreken in jouw daily make-up stash? 

xoxo' Chelsey
@xChelseyy_

4 opmerkingen

 1. Mooie producten heb je in je dagelijkse stash! Leuk om te zien! Een goede concealer, eyeliner en mascara kunnen echt niet missen in mijn dagelijkse routine.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. we hebben veel dezelfde soort producten! maar ook bij mij wisselt het vaak. maar concealer kan ik niet zonder <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De Baby Skin ben ik super benieuwd naar, tijd dat die een keer naar Nederland komt :(

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die BabySkin lijkt me zooo fijn! Ziet er ook leuk uit.

  BeantwoordenVerwijderen

Blog Archive