Welke wordt mijn eerste MAC lipstick?

Hoi allemaal! Vandaag heb ik jullie hulp nodig. Volgende week ga ik naar Amsterdam voor mijn eerste MAC lipstick. Ik ga samen met een vriendin (die trouwens nooit had verwacht dat ik ooit een MAC product zou kopen) die er ook wel verstand van heeft. Maar zelf heb ik ook al een paar in gedachten en heb ik jullie advies nodig!Ik ben opzoek naar een kleurtje die ik dagelijks zou kunnen dragen, eentje die niet erg opvalt. Het liefst dus een nude kleur. Oudroze vind ik ook heel erg mooi. Ik ben van plan om er maar 1 te halen, aangezien dit mijn aller eerste MAC product wordt. Maar misschien dat ik er zelfs twee haal. Hieronder de lipsticks die op mijn lijstje staan.

Faux.
Deze is wel bekend onder vrijwel elke lipstick liefhebber. De 05 cool nude van Essence schijnt heel erg erop te lijken. Deze heb ik ook en ik ben echt dol op dit kleurtje. Maar het lijkt mij ook weer zonde om best wat geld uit te geven aan een kleurtje die ik eigenlijk al heb.


Velvet Teddy.
Dit kleurtje vind ik ook zo onwijs mooi!


Brave.
Deze kwam ik tegen op de blog van Desiree. Toen ze zei dat het een oudroze kleur is, was ik meteen verliefd. Ik ben echt dol op oudroze kleurtjes.


Dit waren dan de drie lipsticks die op mijn ''lijstje'' staan. Hebben jullie misschien suggesties voor mij? Laat ze achter in de comments!

xoxo' Chelsey
@xChelseyy_

7 opmerkingen

 1. Ik ken ze allemaal niet maar zelf ben ik heel blij met please me en angel!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aaah wat lief dat je mij in je artikel noemt! <33 Als ik jou was zou ik lekker drie lipsticks gaan proberen in de mac store. Dan kun je kijken welke jou het beste staat! Faux en Brave lijken enorm veel op elkaar.. en inderdaad ik heb essence 05 ook..en dacht precies hetzelfde toen ik stond te twijfelen voor het schap! Ik ben bang dat ik binnenkort misschien nog wel een ander kleurtje ga aanschaffen... Heel veel succes in ieder geval! En ik ben echt heel benieuwd welk kleurtje het gaat worden! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ahh dank je wel! Het gaat een lastige keuze worden, vind ze alle drie zo onwijs mooi. Inderdaad gewoon wat gaan swatchen in de winkel! x

   Verwijderen
 3. Ik heb zelf Faux en vind hem prachtig! Brave wil ik ook nog heel graag.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb ze alle drie zelf niet, maar Brave lijkt me een hele mooie kleur! Succes met je eerste MAC lipstick, ik weet zeker dat er nog vele zullen volgen hierna hihi. x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel! Ik ben ook bang (voor mijn portemonnee) dat er inderdaad nog velen zullen volgen haha x

   Verwijderen

Blog Archive