W7 High Pigment Shadow, Copper Kettle - Review

Hey allemaal! Laatst was ik weer wat aan het rondsnuffelen bij de Big Bazar op de beauty afdeling. Daar kwam ik deze oogschaduw mono tegen van W7. Toen ik dit bruine, vooral herfstige, kleurtje tegenkwam, nam ik hem zonder te aarzelen mee. En vandaag laat ik hem aan jullie zien!

Ps: het ideetje met de bloemetjes van de Action op de foto heb ik van Iris!Ik zit compleet in de herfstsfeer en dat kan ook niet anders met dit Hollandse weer. Maar vooral qua make-up en fashion zit ik er helemaal in. Herfstkleuren, daar houd ik echt van! Dus toen ik deze mono zag voor maar €0,99, moest ik hem wel meenemen. Ik was vooral benieuwd naar de pigmentatie. Ik heb namelijk al een palette van W7 en daar was ik erg tevreden over.
De verpakking voelt wel een beetje ''goedkoop'' aan. Niet erg sterk. Het gaat natuurlijk niet om de verpakking, maar om het product zelf. Deze oogschaduw beloofd een goede pigmentatie en daar hoop ik ook zo enorm op. Als je hem zo ziet, is het echt een donkere, bruine, herfstachtige kleur. Ik zag het mezelf al helemaal dragen. Nude kleurtje op het bewegend ooglid, copper kettle in de hoek en arcade boog. En tot slot wat highlighter in de binnenste ooghoeken en op het wenkbrauw bot. Perfect! Allemaal wel erg leuk, maar hoe zit het dan met de pigmentatie?


Hmm.. ik vind hem erg meevallen. Zo op de foto lijkt hij wel iets donkerder, omdat de foto iets bewerkt is, maar toen ik de oogschaduw ging swatchen op mijn arm, viel hij mij echt tegen. Ik hoopte op een intens, donker bruine kleur. Jammer!


Hier even een full-face met de oogschaduw van W7 in de buitenste hoeken en arcade boog. Excusez moi voor mijn oogschaduw kunsten, ik ben nog aan het oefenen! Oefening baart kunst ;). Ik vind dat de oogschaduw alsnog wel mooi uitpakt, maar hij mocht van mij wel iets donkerder zijn.


Naast Copper Kettle heb je nog meer diverse oogschaduw mono's voor €0,99 te koop bij onder andere de Big Bazar.

Wat vinden jullie een mooi herfstkleurtje voor een ooglook?

xoxo' Chelsey
@xChelseyy

7 opmerkingen

 1. Oehh wauw die ziet er heel mooi uit! Ik vind de verpakking ook leuk: simpel maar toch chique <3 En dat voor maar €0,99 haha! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het zeker een mooi kleurtje! En lekker budget! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. jammer dat de kleur niet is zoals je verwachtte maar ik vind hem alsnog erg mooi! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, heel mooi zeg. Besy hoed gepigmenteerd.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jammer dat hij wat lichter uitpakte, maar des al niet te min vind ik het een mooi kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hey Dear,
  I really like your Posts & you have great Pictures. Would you like to support each other and follow via Bloglovin, Google + & GFC? That would be so cool, and I hope we stay in touch. :)

  Greetings, Sophia xx
  MY BLOG
  INSTAGRAM

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ik vind de kleur erg mooi! Mooie pigmentatie. <3

  BeantwoordenVerwijderen

Blog Archive