Simple things that make me happy

Hey allemaal! Vandaag deel ik mijn feel good momentjes met jullie. Ik moet eerlijk zeggen dat ik een periode heb gehad waarin ik niet lekker in mijn vel zat, vooral door onzekerheid. Maar daar werk ik nog steeds aan. Ik ben aan het leren om mezelf te accepteren zoals ik ben, zo'n ''this is me, this is what you get'' attitude proberen te krijgen. En ik vond dat ik daarmee kan beginnen door de kleinste happy moments meer te gaan waarderen. Misschien herken je jezelf ook wel in een paar momenten, dus lees vooral verder!


Een opgeruimd bureau.

Na het weekend is mijn bureau een grote rotzooi. Vrijdag vanuit stage race ik meestal naar huis, pak ik meteen de spullen die ik nodig heb en dump ik de spullen uit mijn tas die ik niet nodig heb vaak op mijn bureau. In het weekend ben ik meestal naar mijn vriend of is hij bij mij, maar dan ben ik vaak te lui om mijn bureau netjes te maken. Op zondag houd ik dan vaak een grote schoonmaak en dan voelt het zo goed als mijn bureau weer helemaal netjes is en je weer rustig aan het werk kan op je bureau. 
Een to-do lijstje die ik helemaal kan afvinken.

Het voelt zo onwijs fijn om alles af te vinken van je to-do lijstje. Dan ben ik die dag erg productief geweest en dat vind ik gewoon een onwijs fijn gevoel. Ik houd er niet van om de hele dag maar niks te doen, dus des te meer ik kan afvinken, hoe blijer ik mij voel aan het eind van de dag! (klik hier voor de DIY van het To-Do fotolijstje!)


Als het keihard regent en ik hoef de deur niet uit.

Ook zo’n fijn gevoel. Dat het buiten stortregent en je hoeft de deur niet uit. Of als ik enkel de deur uit moet voor bijvoorbeeld wattenschijfjes, dan laat ik die taak nog even rusten en pak ik er een lekkere kop thee erbij. Wat al helemaal het fijnst is, is als het super hard regent op een luie zondagochtend en je nog lekker in je bedje kan blijven liggen.


In een verschoond bed slapen.

Dit herkennen we vast allemaal wel. Op zondag doe ik altijd de was en verschoon ik mijn bed meestal. Ik vind het altijd zo’n vreselijke klus om mijn bed te verschonen, maar aan het eind van de dag ben ik er toch onwijs blij mee. Niks is beter dan in een verschoond bed te slapen.

Slapen in het shirt van mijn vriend.

Dit al helemaal in combinatie met een verschoond bed. Vooral als het shirt nog lekker naar mijn vriend ruikt!


Na een drukke week op vrijdag een rustig avondje houden.

Uitgaan op vrijdagavond? Ja, die periode heb ik inmiddels ook wel weer gehad. En af en toe vind ik het nog steeds leuk, maar de laatste tijd (sinds ik weer ben begonnen met stage) vind ik het veel heerlijker om op de bank te ploffen of in bed met mijn vriend en lekker een filmpje te kijken. En wat tot slot dan al helemaal fijn is, is in zijn armen in slaap vallen. Daar krijg ik altijd zo’n fijn gevoel van.

Washi tape.

Iets waar ik stiekem wel een beetje verslaafd aan ben: washi tape. Als ik bij de Action ben, moet ik altijd even kijken voor leuke washi tape. Het is er daar ook zo goedkoop (€0,79 cent voor 3 rolletjes!) en ze hebben er ook erg leuke. Met washi tape kan je ook van alles doen. Iets saais kan je opvrolijken met een leuk patroontje of kleurtje. Thuis heb ik een heel mandje vol staan met washi tape en dat maakt mij stiekem ook wel een beetje blij.
Nutella cake in mok.

Mijn echte feel-good snack, een Nutella cake in mok! Heel gemakkelijk en vooral heel snel klaar. Perfect voor een lui avondje op de bank met een goed boek erbij, daar wordt ik nou blij van. Benieuwd hoe je zo’n cake in mok kan maken? Klik hier om naar de blogpost te gaan.


De geur van regen.

Ben ik de enige die hier blij van wordt? Ik vind het heerlijk om buiten te lopen nadat het heeft geregend en je de regen kunt ruiken. Herfst is ook mijn favoriete seizoen, dus dit soort momentjes zal ik wel vaker gaan hebben (kan ook niet anders in Nederland).

Muziek luisteren tijdens een lange fietstocht.

Mijn vriend woont ongeveer een halfuurtje bij mij vandaan, dus als ik de auto niet kan pakken dan ga ik zonder problemen op de fiets. Het liefst dan wel als het niet regent en het zonnetje een beetje schijnt. Oortjes in mijn oren, mijn favoriete afspeellijst aan via Spotify en gaan! Ik kan daar oprecht van genieten.


Als mijn oma plotseling binnenstapt met hapjes.

En dan zal je nu wel denken: huh? Maar mijn opa en oma wonen bij ons in de straat! Af en toe doordeweeks, als ik voor de tv zit met mijn moeder, komt mijn oma wel eens plotseling naar binnen gelopen met een bord vol hapjes. Denk hierbij dan vooral aan frituurhapjes. Jummy!

Een ontbijtje op bed krijgen van mijn vriend.

Deze hoef ik toch niet per se uit te leggen? Iedereen houdt wel van een ontbijtje op bed! En laat je die dan net krijgen van je lieve vriendje die helemaal daarvoor op tijd het bed uit is gegaan om wat in elkaar te flansen voor jou.


Een selfie die in één keer goed lukt.

Als ik een keer in de mood ben voor een selfie, heb ik pas na 200 pogingen een redelijke. Daarom voel ik mij dan extra blij als een selfie in één keer redelijk uitpakt, haha!

Een like krijgen van je idolen op Instagram.

Oké, ik ben een huge fan van The Script. En elke keer weer als ze een foto van mij liken op Instagram, wordt de innerlijke fangirl in mij wakker. Ik weet nog wel de dag dat ze mij gingen volgen op Instagram, fantastisch!


Foto's maken en bewerken.

Ik ben dol op fotografie en al helemaal op bewerken van foto’s. Als ik mijn spiegelreflex camera niet bij me heb terwijl ik een prachtig uitzicht heb, maak ik hem gewoon met mijn telefoon. Ik bewerk mijn foto’s altijd in VSCO Cam, die heeft gewoon zulke mooie filters en met allerlei knopjes kan je je foto’s nog mooier maken. Als een foto er dan mooi uitkomt, voel ik mij happy. Foto's vanaf mijn spiegelreflex bewerk ik altijd in Photofiltre Studio X, die gebruik ik echt al jaren en daar kan je ook onwijs veel mee.

Een boek uitlezen.

Ik houd van lezen en als jij net zo’n boekenwurm bent als ik, dan zal je deze vast wel herkennen. Als ik een boek heb uitgelezen, voel ik mij goed en zelfs een beetje enthousiast. Maar aan de ene kant ben ik ook weer bedroefd, juist omdat ik het boek heb uitgelezen en het verhaal niet verder gaat, haha!


Zo, mijn lijstje was eigenlijk veel langer, maar ik wilde de blogpost niet te lang maken. De rest heb ik bewaard in een Word documentje voor als ik mij ooit weer een keer sip voel, open ik het bestandje en wordt ik weer herinnerd aan de kleine dingen die mij altijd weer blij maken.

Waar wordt jij altijd blij van?

xoxo' Chelsey
@xChelseyy_

7 opmerkingen

 1. Zo een opgeruimd bureau maakt me ook altijd blij :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige lijst! En ik kan me er wel in vinden! Ik vind het heerlijk om 's avonds samen met mijn vriend in een schoon bed te kruipen die warm is en nog ruikt naar wasmiddel! Genieten!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Vind ik nou dus ook! En als het buiten dan ook nog eens hard regent.. perfect!

   Verwijderen
 3. Al deze dingen maken mij ook erg blij, leuk idee om hier een post over te maken! :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een opgeruimd bureau is zo fijn! Leuk artikel!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik heb heel veel van de bovenstaande dingen, slapen in tshirt van vriend, slapen in een verschoond bed, niet uithuis met regen en de geur van regen

  BeantwoordenVerwijderen

Blog Archive