Plog: stage, The Maze Runner marathon - 16 september

Het was mij een dagje wel, zeg. De dag begon productief op stage, alleen zat ik vanaf vandaag wel helemaal alleen op kantoor voor twee weken! Na een druk dagje op stage racete ik naar huis. Snel omkleden, spullen pakken, snel met de auto Esmee ophalen en daarna naar de Paardenmarkt omdat we daar met Angelique hadden afgesproken. Wij gingen namelijk iets erg leuks doen. Maar er was ook iets minder leuks gebeurd. Benieuwd wat ik deze dag allemaal heb uitgevoerd? Klik dan op ''lees verder'' en veel kijk plezier! Hurray voor mijn eerste plog!

De dag begon uiteraard met voor de spiegel zitten en mij klaar maken voor de dag. Het zou een pittig lang dagje worden, dus qua make-up hield ik het (zoals gewoonlijk) rustig. Wat je op de foto ziet, gebruik ik niet allemaal dagelijks zoals de BB Cream. Tja, ik moet het toch ergens laten en het ziet er zo wel leuk uit. Als je wilt zien wat er in mijn dagelijkse stash zit, klik dan hier.


Na het klaarmaken, was het natuurlijk tijd voor een ontbijtje. Eigenlijk had ik zin in wat yoghurt met muesli en honing, maar de yoghurt was helaas op. Dus ging ik maar voor een kommetje, heerlijke, warme Brinta met een beetje suiker. Normaal gesproken pleur ik er onwijs veel suiker in, maar ben bezig met het afbouwen ervan omdat ik het toch wat gezonder wil houden. Meestal neem ik nog een kop koffie, maar ging dit keer voor een lekkere kop chocomelk.


En de deur uit, op naar stage. Ik had mij zo netjes gekleed voor deze dag. Net bloesje, hakken, leren jasje aan met een sjaal. Maar omdat het regende moest ik wel mijn rugzak meenemen, zodat mijn spullen niet nat zou worden. Wat een combinatie, mijn Herschel rugzak met mijn nette outfit!


Gelukkig kwam ik nog een beetje droog aan op stage. Mijn stage is maar 5 minuten bij mijn huis vandaan en zo hard regende het gelukkig niet. Maar alsnog wel een beetje nat geworden, in ieder geval niet doorweekt.


Er stond al heel wat werk voor mij te wachten. Ik moest alvast vooruit werken voor de volgende dag, omdat ik een paar uurtjes had opgenomen zodat ik wat later kon komen. Aangezien ik verantwoordelijk ben voor het opstellen van de paklijsten en facturen, moest ik alvast heel wat aanmaken voor de volgende dag. Kop thee erbij en knallen maar!


En wat later op de middag mezelf nog even getrakteerd op een heerlijk stuk gevulde speculaas. Ideaal met dit weer.


Om 5 uur was mijn werkdag op stage voorbij en racete ik zo snel mogelijk naar huis op de fiets.


Snel omgekleed, mijn spullen bij elkaar geraapt en de auto pakken. Ik had op het laatste moment namelijk besloten om met de auto te gaan, omdat het erg slecht weer was. Met de auto ging ik Esmee ophalen uit Heiloo. We hadden al tegen Angelique gezegd dat wij waarschijnlijk wat later zouden zijn, omdat ik niet wist hoe laat ik bij Esmee zou zijn. Half 6 afgesproken op de Paardenmarkt en we kwamen uiteindelijk pas kwart over 6 aan.. Ik stond onderweg naar Esmee natuurlijk midden in de spits. Het was een grote chaos op de ring. En later toen ik de auto wilde parkeren in de autogarage, kreeg ik een klein ongelukje met de auto tijdens het inparkeren. De zijkant kwam tegen de betonnen paal aan! Ik was enorm geschrokken, maar er waren gelukkig wat lieve vrouwtjes die mij te hulp schoten. De schade valt gelukkig onwijs mee, maar we waren wel mooi flink te laat. Ik heb een hekel aan te laat zijn!


Toen we eindelijk bij Angelique arriveerden, gingen we meteen de eerste en beste snackbar binnen om wat te gaan eten. Ik had niet veel trek meer door het ongelukje. Ik was echt onwijs geschrokken, vooral omdat het de auto is van mijn opa. Dus was ik gegaan voor de normale hamburger. Een burger met tomaat, sla, augurk en burgersaus. Hij was wel erg lekker.


We waren al snel klaar met eten, dus hadden we nog genoeg tijd over om even naar de Jumbo te gaan om wat lekkers en te drinken te kopen. Elke keer hebben we het weer: bij de chocola staan en niet weten wat je dit keer gaat kopen. Dilemma!


Om 7 uur gingen we naar The Maze Runner marathon in de bioscoop. Ik ben echt obsessed met The Maze Runner, vooral met de boeken. Ik en Esmee waren al eens eerder naar een marathon geweest in de bioscoop, namelijk naar die van Divergent. Toen zaten we in een gigantische zaal, terwijl er maar 4 mensen zaten (inclusief mij en Esmee). Dus dit keer hadden we verwacht dat de opkomst wel weer zou meevallen, we zaten dit keer ook in een kleinere zaal. Maar nee, het was nog eens best wel druk. Heel logisch: 4 mensen in een grote zaal stoppen en heel veel mensen in een klein zaaltje proppen. Maar we hebben uiteraard genoten van het eerste deel en vooral van de tweede deel. Ik vond het tweede deel wel heel erg afwijken van het boek, maar vond hem alsnog super gaaf. Zeker een aanrader!


Verder had ik geen foto's meer gemaakt. Om ongeveer half 12 was de marathon afgelopen. In de parkeergarage was het nogal krap met uit het parkeervak komen, omdat er een auto naast mij stond op een plek wat geen parkeerplaats was. Dus Esmee stond buiten de auto aanwijzingen te geven. Opeens werden haar ogen groot en dook ze de auto in. Er lag dus een man tussen een paar auto's in. Het was waarschijnlijk een zwerver, maar Esmee was doodsbang haha.
Ik bracht Esmee naar huis met de auto en reed vervolgens door naar mijn vriend, Thom, die ook in Heiloo woont. Ik bleef namelijk bij hem slapen, dat leek mij wel het handigst. En dat vond ik uiteraard ook geen probleem, haha! Om ongeveer half 1 deed ik mijn oogjes al dicht, want de dag erna had ik gewoon weer stage.

Wat vinden jullie van mijn eerste plog? Ik ben van plan ze vaker te gaan doen!

xoxo' Chelsey
@xChelseyy_

4 opmerkingen

 1. Super leuk om zo'n artikel van je te lezen! Ik zeg vaker doen! :-) En al dat lekkere eten! Hmm! Popcorn, speculaas, chocolade! Oooooooh! Dat vind ik allemaal zo lekker! Ennuh, een ongelukje met de auto. Dat kan iedereen overkomen! Ik weet nog heel goed dat toen ik net een paar weken mijn rijbewijs had...ik te krap de parkeergarage in reed waardoor ik een spijkertje meenam langs de auto...AUW! Gelukkig zaten mijn ouders in de auto en die me gelijk hebben verplicht om ook verder te rijden..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ahh dank je wel! <3 De schade valt gelukkig mee en het gebeurd iedereen wel inderdaad. Mijn oma vertelde al dat mijn opa ook zat keren schade heeft gereden. Na een ongelukje moet je ook zeker doorgaan met rijden! Ik moest ook wel rijden die avond, omdat ik de enige was met een rijbewijs. Vond het wel doodeng, maar nooit meer rijden is natuurlijk ook geen optie.

   Verwijderen
 2. Leuke plog! The Maze Runner vind ik zoooo leuk! I'm obsessed. Het tweede deel moet ik nog zien. :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel! Ik zeg race naar de bioscoop, want hij is echt super goed. Wijkt alleen totaal af van het boek, maar ze hebben de film wel onwijs spannend gemaakt.

   Verwijderen

Blog Archive