Plog: eerste MAC lipstick kopen - 24 september

Hoi! Vandaag neem ik jullie weer mee in de vorm van een plog. Ik ging vandaag namelijk na stage naar Amsterdam met Eliza om mijn eerste MAC lipstick te bemachtigen. Kijk snel mee!


Op stage valt niet echt veel te ploggen, omdat ik op kantoor zit en de dagelijkse werkzaamheden niet bepaald interessant zijn voor jullie. Maar ik wilde wel even deze overheerlijke Bueno met jullie delen. Onder het genot van een verse kop thee en een muziekje kwam ik even bij van alle drukte. Ik moest overigens genoeg energie opsparen voor Amsterdam natuurlijk.


Iets voor 5 uur ben ik naar huis gaan racen op de fiets. Ik moest snel mijn ''werk''tas dumpen en die vervangen voor mijn handtas, die wat compacter is. En je zal je nu wel afvragen: ''waarom ga je zo laat nog naar Amsterdam?''. Nou, ik heb elke dag dus stage tot 5 en ik en Eliza wilden liever gratis (echte Hollanders) reizen, dus dan maar op donderdag aangezien er dan ook altijd koopavond is. We hadden ook besloten om met de bus naar het station te gaan, maar daar hadden we al snel spijt van. In mijn buurt zijn er nu allerlei werkzaamheden die de bussen hinderen. Onze bus kwam zo'n half uur te laat en reed vervolgens ook nog eens helemaal om waardoor we onze trein niet redden.


Eenmaal op het station, toen we net aan de trein mistte, haalden we bij de Kiosk maar een lekkere, chunky, chocolade koek. Alvast een ''voorafje'' voor het avondeten. Eliza wilde per se op de foto, uiteraard. De diva, haha.


Eindelijk in de trein. Het is voor ons ongeveer een halfuurtje reizen met de trein naar Amsterdam. We baalden wel enorm, omdat we liever wat eerder in Amsterdam wilden zijn. Maar helaas, het werd ons niet gegund door Connexxion.


Rond 7 uur kwamen we dan uiteindelijk aan op Centraal Station Amsterdam met de ondergaande zon.


We gingen naar Amsterdam speciaal voor MAC, omdat ik mijn eerste MAC lipstick ging kopen. Helaas ging dat niet helemaal soepeltjes en was het een grote teleurstelling bij de MAC Pro Store. Laten we het er maar op houden dat mijn eerste ervaring bij de MAC Pro Store vre-se-lijk was. Wil je weten wat er allemaal precies was gebeurd? Klik dan hier voor de blogpost.

Uiteraard hadden we ook wat andere winkeltjes bezocht. Zo heb ik door Eliza de shampoos en conditioners bij De Tuinen ontdekt. Ik was al een tijdje opzoek naar een shampoo en conditioner zonder parabenen, het liefst ook met een lager prijsje, maar bij De Tuinen was ik toch om. Ik ben gegaan voor de Organic Moroccan Argan Oil shampoo en conditioner van Dr. Organic. Normaal gesproken kosten ze €9,99 per fles, maar ik kon ze meenemen met 25% korting. Altijd lekker meegenomen! Na De Tuinen zijn we bij Lush naar binnen gelopen. Eliza kon Lush nog helemaal niet, maar omdat zij ook dol is op zeepjes en verzorging die niet getest zijn op dieren, wist ik wel zeker dat Eliza Lush geweldig zou vinden. En ja hoor, ze was verkocht.


Bij de bathbombs wordt er bij mij altijd weer lekker het feit dat ik geen bad heb ingewreven. Als ik een bad had, had ik de Lush helemaal leeg gekocht. Maar het mag helaas niet zo wezen. Toch neem ik wel altijd een kijkje bij de bathbombs omdat ze altijd zo heerlijk ruiken.

Na Lush nam ik Eliza mee naar de Engelse boekenwinkel ''The Waterstones''. Als ik in Amsterdam ben, moet ik er altijd even heen. Ik ben dol op lezen, vooral in het Engels. Sterker nog, ik lees alleen nog maar Engelse boeken. Ik had eerlijk gezegd verwacht dat Eliza er niet zou willen kijken en na 1 minuut al zou zeuren of we al konden gaan. Maar ze vond het wederom weer een leuke winkel. Ze kocht zelfs een boek, wat best wel shockerend is, haha! Helemaal op de bovenste verdiepingen ontdekten bij dit Harry Potter hoekje en de innerlijke fangirls in ons kwam naar boven. Ze hadden er echt van alles! Niet alleen de gewone boekenreeks, maar ook boeken zoals een handleiding voor zwerkbal en ''The Tales of Beedle The Bard''. Ze hadden er ook kleine accessoires zoals de tijd-reizer ketting uit het derde deel. Wij gingen in ieder geval helemaal los daar, maar hadden er allebei niks gekocht. Alles was namelijk best prijzig, jammer.


Verder waren niet bij veel winkels langs geweest. Nadat we allebei wat bij MAC in de Douglas hadden gekocht, liepen we meteen door naar de KFC om wat te gaan eten. Ik eet bijna nooit bij de KFC, dus ik ging maar voor de Zinger Burger menu. Daar had ik al snel spijt van. Ik moest 5 minuten wachten totdat de burger klaar was. Uiteindelijk was dit veel langer dan 5 minuten, maar ik krijg wel gratis wat te drinken. Toen ik eenmaal ging eten, had ik niet eens de helft van de burger opgegeten. Ik vond hem niet zo lekker. Ons patat was ook al zowat koud, dus daar hadden we ook niet veel van gegeten. We konden beter voor zo'n bucket gaan, die vind ik dan wel altijd lekker. Ach, dan weet ik dat ook weer.

Om ongeveer 9 uur stapten we de trein in richting Alkmaar. Allebei doodmoe en vooral mijn voeten deden pijn. Ik was namelijk zo slim om mijn Chelsea enkellaarsjes met een hak aan te doen. Heerlijk weer. Rond 10 uur kwamen we weer aan in Alkmaar en pakten we de eerste en beste bus naar Overdie. Gelukkig kwam die al snel. Ik wilde even een foto maken van onze tassen. Eliza moest de mijne ook lekker handig vasthouden haha.


Half 11 was ik thuis. Het eerste wat ik deed was mijn schoenen uitdoen. Wat voelde dat fijn zeg! Ik zat nog even met mijn moeder te praten over de dag, want ik had haar sinds die ochtend niet meer gezien. Daarna was ik nog even aan het Face-Timen met Thom en werd het tijd om mijn heerlijke, warme, bedje weer in te duiken! En hier nog even wat ik heb gekocht in Amsterdam. Het is niet veel, maar wilde het toch laten zien.


Zoals ik al vertelde had ik de Dr. Organic producten gekocht bij De Tuinen. Hiervan zal binnenkort een review van verschijnen op mijn blog. Uiteraard had ik (na veel gedoe) een MAC lipstick gekocht. Ik had eerst een paar andere kleuren in mijn hoofd, maar was uiteindelijk (op Eliza's aanraden) voor Verve gegaan. Hiervan komt ook een review! En tot slot had ik bij The Waterstones een boek gekocht van David Levithan. Dit boek wilde ik al een heel tijdje hebben, maar heb nog zoveel boeken om te lezen. Toch kocht ik hem. Maar ik twijfelde wel enorm tussen ''Every Day'' en ''Another Day'' van David Levithan. Deze twee boeken kruizen elkaar namelijk, wat ik erg leuk vind, maar je kan er natuurlijk maar 1 tegelijk lezen. Ondanks ik ook een ster ben in het door elkaar lezen van boeken.. haha!

Het was een gezellig avondje met Eliza. Iedereen zei ook al tegen mij dat er na mijn eerste MAC lipstick zeker nog meer zullen volgen. Ik ben ook bang (voor mijn portemonnee) dat dit inderdaad het geval zal zijn.

xoxo' Chelsey
@xChelseyy_

Geen opmerkingen

Blog Archive