Nails of the day - 14 Do you speak love?

Hoi allemaal! Het leek mij wel leuk om af en toe een ''Nails of the day'' te doen waarin ik laat zien welke nagellak ik op heb. Eerst was ik nooit echt dol op nagellak. Ik kon er maar niet mee overweg, had er simpelweg het geduld er niet voor of was er gewoon niet in geïnteresseerd. Maar de laatste tijd ben ik niet vies van een leuk kleurtje op mijn nagels. Vooral de nagellakjes van Essence sla ik veel in. Ben echt dol op hun nagellakjes! Laten we dan nu maar doorgaan naar het lakje die ik vandaag op heb.


Vandaag heb ik 14 do you speak love? op van Essence uit The Gel collectie. Ik heb al aardig wat nagellak uit The Gel collectie, maar sommige blijven goed en lang zitten, sommige chippen de volgende dag al. Dit lakje gelukkig niet!Maar even de flitser gebruikt voor de close-up foto's. Juist door de flitser ogen de lakjes meer fel rood, maar dat is niet helemaal het geval. Toen ik dit lakje zag in de Kruidvat hoopte ik dat het een mooie, donker rode kleur zou zijn. Jammer genoeg neigt hij alsnog wat meer naar bloedrood, terwijl ik hoopte op meer bordeaux rood. Maar ik vind het hoe dan ook een mooi kleurtje! Vooral met deze regenachtige dagen ben ik meer in voor een donker kleurtje op mijn nagels. En dit lakje blijft goed zitten!

Wat is jouw favoriete kleurtje voor op je nagels tijdens regenachtige dagen?

xoxo' Chelsey
@xChelseyy_

3 opmerkingen

  1. Super leuk artikel! Ik ben echt dol op nagellak! De momenten dat je mij zonder kleurtje aantreft, zijn zeldzaam! Ennuh, nu de herfst begint, is het weer toegestaan om lekkere donkere kleurtjes te dragen! Love it!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. jamer dat de kleur niet helemaal is wat je wilde maar hij is alsnog heel mooi :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ha, mooi! Ik ben ook overgegaan van knalroze, naar dit soort kleurtjes. Komt inderdaad door de naderende herfst... ;) x

    BeantwoordenVerwijderen

Blog Archive