Nails of the day - 04 Just Happy!

Hoi! Vandaag wil ik weer mijn ''Nails of the day'' met jullie delen. Dit keer ben ik gegaan voor een wat roze kleurtje uit de ''Happy girls are pretty'' lijn van Essence. De laatste tijd ben ik meer in de stemming voor de wat donkere herfst kleurtjes, maar ik kon deze niet laten liggen. Kijk je mee?


De laatste paar weken droeg ik alleen wat donkere kleurtjes, zoals bordeaux rood, op mijn nagels. Maar ik had dit keer zin in een meer roze kleur. Dit is 04 Just Happy! van Essence uit de ''Happy girls are pretty'' lijn. Ik vind dit zo'n leuke editie en wil eigenlijk ook wel heel erg graag het palette hebben uit deze lijn, die ziet er ook zo leuk uit. De verpakking zelf is simpel, maar vind hem toch ook wel weer een beetje chique met de witte dop en het lettertypen van de naam van de lijn maakt het weer wat vrolijker. Want ja, happy girls are pretty!


En dan ga ik het nu hebben over het lakje zelf. Het is een hele licht roze kleur. Normaal gesproken vind ik roze nagellak niet zo mooi op mijn nagels, maar deze vind ik wel heel mooi. Hij oogt ook een beetje naar lila paars in donker licht, wat ik ook erg mooi vind. Je moet wel 2 laagjes aanbrengen, dat staat ook aangegeven achterop het lakje. Na 2 laagjes dekt hij goed en komt de kleur mooi uit.Ik vind het ook een beetje zo'n manicure kleurtje, waardoor je nagels er ook verzorgd uitzien. Wat ik ook een pluspuntje vind aan de nagellak van Essence is dat hun lakjes zo snel opdrogen. Heel fijn!


Prachtig lakje en ideaal voor op het werk of stage. Op mijn stage vind ik het altijd prettig als mijn nagels er verzorgd uitzien. Het is toch iets waar iedereen vaak op let. Ik let namelijk ook best vaak op de handen van mijn collega's, zonder dat ik het zelf eigenlijk door heb. Met dit lakje heb je een mooi kleurtje op je nagels en zien ze er ook verzorgd uit.


Dit lakje is tijdelijk te koop bij de Kruidvat voor maar €1,89!

Wat vinden jullie van dit kleurtje?

xoxo' Chelsey
@xChelseyy_

2 opmerkingen

Blog Archive