Mijn favoriete herfst douchegel

Hoi allemaal! Om flink in de herfst stemming te komen, had ik laatst een nieuwe douchegel gehaald van Treaclemoon. Degenen die de douchegels kennen, weten dat ze altijd heerlijk ruiken. Ze waren dit keer in de aanbieding bij de Etos. Mijn oog viel meteen op ''warm cinnamon nights''. Ik deed de dop open om er even aan te ruiken en aarzelde geen moment. Deze moest ik hebben. Het is voor mij de perfecte douchegel voor in de herfst!


De douchegels van Treaclemoon zijn altijd zo heerlijk. Als ik voor het schap sta, is het altijd moeilijk om een keuze te maken. Maar bij deze was hij al snel gemaakt. De fles zelf vind ik al herfstachtig. Rood, sterretjes, de tekst die erop staat.. Dat is ook altijd zo leuk van Treaclemoon: ze zetten altijd leuke, kleine, verhaaltjes op de voorkant als een soort beschrijving van de geur. Vind ik ook altijd leuk om te lezen onder de douche, haha!


De geur is echt fantastisch en ideaal voor de herfstliefhebber maar is ook perfect voor in de winter. Het goedje zelf is ook rood, maar oogt een beetje oranje op de foto. Als je de douchegel in masseert op je lichaam, gaat de douchegel schuimen. Je hoeft er maar een klein beetje van te gebruiken, waardoor de douchegel langer meegaat. Wat mij ook opviel, was dat de geur van kaneel sterker werd zodra je de douchegel verspreidde over je lichaam. Yummy! Ik ben bijna geneigd om de douchegel op te eten, zo lekker ruikt hij!


Dit is absoluut mijn favoriete douchegel voor tijdens de herfst. Heerlijk als ik 's avonds. na een lange regenachtige dag, de douche in stap en mezelf verwen met deze douchegel. Terwijl de geur nog in mijn neus hangt, duik ik mijn warme bedje in. Op de een of andere manier kalmeert deze douchegel mij, waardoor ik heerlijk slaap!


Dus ben jij nog opzoek naar een heerlijke, herfstachtige, douchegel? Race dan snel naar de Etos, ook als je liever voor wat anders gaat. Ik kocht deze douchegel met 25% korting, maar normaal kosten ze €4,95. Dan zal je vast denken: best een prijsje voor een douchegel. Maar het is het geld zeker waard. De fles is ook best groot en je hoeft telkens niet veel te gebruiken.

Wat is jouw favoriete douchegel voor tijdens de herfst?

xoxo' Chelsey
@xChelseyy_

3 opmerkingen

 1. Mooie foto's heb je gemaakt! Ik heb de witte versie van Treaclemoon laatst aangeschaft, diegene die nar kokos ruikt en wauw ik ben onder de indruk! Binnenkort wil ik jouw favoriete herfst doucheproduct ook gaan proberen haha :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel! Ah, ja, kokos, heerlijk! Maar dat vind ik meer iets voor in de zomer eigenlijk. Deze van Treaclemoon vind ik echt een typisch herfst geurtje hebben :) x

   Verwijderen
 2. Aaaaah!!!!!! Nu baal ik nog erger dat ik deze douchegel niet heb aangeschaft toen ik hem tegenkwam in de etos. Ik vond hem ook zo lekker ruiken! En je komt inderdaad spontaan in de herfststemming.

  BeantwoordenVerwijderen

Blog Archive