MAC Verve - Review

Hoi allemaal! Zoals jullie misschien al weten, was ik laatst naar Amsterdam geweest om mijn eerste MAC product aan te schaffen. Ik had ook een blogpost online gezet met daarin de lipsticks die op mijn lijstje stonden en een aantal van jullie hadden zelf ook nog wat tips gegeven. Uiteindelijk ben ik voor een hele andere kleur gegaan, namelijk voor de bruine kleur Verve. Kijk je mee?


Volgens mij weten we allemaal inmiddels wel hoe de omhulsel van een MAC lipstick eruit ziet. Simpel, zwart met kleine glittertjes en het logo erop.


Maar waar jullie vast wel meer over willen weten, is natuurlijk de kleur. Ik ben dus uiteindelijk voor Verve gegaan, terwijl ik in mijn hoofd zat met Faux, Velvet Teddy en Brave. Verve is echt een prachtige, bruine herfstkleur. Hij komt ook uit de Satin lijn. Hij voelt zacht aan op mijn lippen, je brengt hem gemakkelijk aan en hij zit ook comfortabel op mijn lippen.


Swatches, wat wordt ik daar toch altijd blij van. In de winkel, toen Eliza deze lipstick aan mij gaf, dacht ik: ''Oei, die lijkt mij nou echt te donker.'' Ik had hem toen ook op mijn hand geswatched en twijfelde toch. Maar nadat Eliza hem had aangebracht op mijn lippen was de keuze snel gemaakt. Ik moest en zou Verve hebben. Hallo moedervlek op de foto.


En dan nu even een full face foto met de lipstick op, want het is natuurlijk ook erg belangrijk hoe hij mij staat en hoe de kleur uiteindelijk uitpakt op je lippen. Ook blijft de lipstick lang en goed zitten, ook super belangrijk natuurlijk. Wat mij ook opviel, is dat de lipstick ook nog eens lekker ruikt. Hij ruikt heerlijk naar vanille. Zelfs zo lekker, dat ik bijna geneigd ben om mijn tanden erin te zetten, haha!


I love it! Ik ben echt onwijs blij met Verve. Sinds ik hem heb draag ik hem ook echt elke dag. Ik ben namelijk wel iemand die het qua make-up altijd rustig houd, maar dan vind ik het wel leuk als mijn lippen wat meer opvallen. Ik was eerst bang dat deze kleur té donker zou zijn, maar dat valt reuze mee. Ik vind het kleurtje perfect en je zal hem mij veel zien dragen, vooral in de herfst!


Wat vinden jullie van Verve?

xoxo' Chelsey
@xChelseyy_

10 opmerkingen

 1. Ik vind Verve echt prachtig en hij staat je goed! Voor mij de ultieme herfstkleur wat betreft lippenstift! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie bijzondere kleur is dit zeg!! Staat je goed! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtig kleurtje, ook voor het najaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het is echt een hele mooie kleur! Staat je ook heel goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk kleurtje zeg. Staat je mooi zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een bijzondere kleur. 1 Waar je weinig over hoort, maar hij is zeker mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Nice Lipstick Color

  FOLLOW my Blog!!! Maybe we can follow each other!!!
  http://rimanerenellamemoria.blogspot.de

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw! Een prachtige kleur, hij staat je erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind verve zo mooi! En hij staat je prachtig :)
  romymorgan.wordpress.com

  BeantwoordenVerwijderen

Blog Archive