Life As Chelsey #1: BBG, bioscoop, eerste MAC lipstick

Hoi! Ik heb besloten om ook elke week een ''photodiary'' te posten op mijn blog. Het zijn grotendeels lichtpuntjes uit mijn week. Nu ik weer met stage ben begonnen, zijn de doordeweekse dagen meestal een beetje hetzelfde. Maar elke dag heb je wel een momentje waarop je je goed voelt of dat er iets speciaals gebeurd en dat wil ik graag wekelijks gaan delen met jullie :)


Maandag, 21 september 2015.

Nieuwe week, nieuwe kansen. Ik begon vandaag weer met stage, maar ik voelde mij helaas niet zo top. Het weekend ervoor voelde ik mij ook al behoorlijk beroert en wilde mij het liefst ziek melden, maar omdat mijn collega op vakantie is en ik verantwoordelijk ben voor de paklijsten en facturen, kon ik mij absoluut niet ziek melden. Dus ik heb snotterend op stage gezeten, maar ze waren wel blij dat ik er alsnog was! Ik had mijn nagels opnieuw gelakt met 04 Just Happy! van Essence (klik hier voor de NOTD) en het viel mij op dat mijn nagels goed matchen met mijn bloesje, leuk!


En, ondanks ik mij ziek voelde, ben ik vandaag begonnen met de Bikini Body Guide (BBG) van Kayla Itsines! Dit wilde ik al heel lang en vandaag was het eindelijk zo ver. Daarom wil ik mijn ''before'' foto met jullie delen. Nadat jullie de foto hebben gezien zullen jullie wel denken: maar dat heb jij toch niet nodig? Juist wel. Ik wil aankomen, maar dan in spieren. Op dit moment weeg ik 49,8KG. Ik heb dus ondergewicht en daar wil ik van af komen. En dat ga ik doen met BBG! Ik ben zo'n type die alles kan eten wat ze wil, zonder aan te komen. Dus dan maar in spieren.
Voordat ik met de workout begon, ging ik touwtje springen om warm te worden. Daarna was ik ongeveer een half uur bezig met de workout zelf. Ik zweette enorm, dus een heerlijke douche erna was wel op zijn plaats. Maar ik voelde mij wel onwijs goed na de workout.


Dinsdag, 22 september 2015.

Vandaag voelde ik mij nog steeds niet goed. Sterker nog, ik voelde mij nog zieker. Met een beetje spierpijn in mijn benen, wat een goed teken is. Op stage beloonde ik mezelf met deze Frozen koekjes. Ze waren erg lekker!


Na een lange dag op stage kwam ik dan thuis. Ik trok meteen mijn Harry Potter joggingbroek aan en plofte neer op mijn bed.


Ik was nog maar net thuis of er werd al een pakketje bezorgd. Wat een mazzel, hij was nog eens voor mij ook. Ook de nieuwe catalogus van de H&M kreeg ik binnen. Maar wat er in het pakketje zat? Een beer die mijn vriend voor mij heeft besteld. Ik zei laatst tegen hem dat ik écht even een knuffel nodig had, dus toen had hij deze besteld voor mij. Super lief!


Woensdag, 23 september 2015.

Na een enorm druk dagje op stage, kwam mijn vriend mij ophalen. We gingen meteen door naar mijn huis, want we hadden namelijk een beetje haast. Ik moest uiteraard weer BBG doen. Dit keer de armen en buikspieren. En zo, wat had ik het zwaar! Ik heb echt van die dunne armpjes, dus dit was best heftig voor mij. But I did it! Net zoals de vorige keer ging ik mij eerst opwarmen met touwtje springen.Na BBG snel douchen, aankleden, haar föhnen, opmaken en avondeten. Want ik en Thom gingen naar de bioscoop. Naar welke film we gingen? Naar The Scorch Trials, alweer. In de plog van 16 september kon je al zien dat ik naar The Maze Runner marathon ben geweest met Esmee en Angelique. Ik had Thom eindelijk zo ver gekregen om The Maze Runner te kijken, dus wilde hij nu ook naar het tweede deel. Mijn moeder had twee bioscoopkaartjes gehad bij de Veronica die alleen doordeweeks geldig zijn, dus daar konden wij mooi gebruik van maken. Plus, ik had een grote popcorn gehaald en daarbij kreeg ik een poster van The Scorch Trials. Ik als fangirl vond dat natuurlijk onwijs leuk. Die krijgt een mooi plekje in mijn kamer.


Donderdag, 24 september 2015.

Vandaag stond ik op met de gedachte: '' Vandaag ga ik mijn eerste MAC lipstick kopen, yes!''. Blij sprong ik dus uit bed. Maar toen realiseerde ik mij ook meteen dat ik enorme spierpijn had. Vooral in mijn armen. Iets optillen of van een hoge plank afhalen ging gepaard met best wat pijn, maar dat betekend wel dat ik het goed heb gedaan gister. We gaan gewoon door! Na stage racete ik snel naar huis. Al dat gehaast de laatste tijd. Thuis dropte ik snel de spullen die ik niet nodig had, pakte ik mijn handtas en racete ik naar de de bushalte waar ik met Eliza had afgesproken. We gingen dus naar Amsterdam om mijn eerste lipstick te kopen en hebben gezellig nog samen ergens wat gegeten. Meer zien van deze dag? Klik dan hier voor de plog! Of lees hier wat er was gebeurd in de MAC Pro Store.


Vrijdag, 25 september 2015.

Vandaag had ik gewoon weer stage tot 5. Elke vrijdagmiddag ga ik met mijn collega's ''lunchen'' bij de McDonald's. Vind ik niet erg! Na stage ging ik nog even BBG doen, in hoe verre tenminste. De spierpijn in mijn armen was namelijk erger geworden. Gelukkig is de vrijdag in de eerste en derde week optioneel, dus heb ik alleen de dingen gedaan die ik kon doen. Na BBG ging ik mezelf opfrissen onder de douche. Toen ik helemaal klaar was ging ik naar mijn vriend toe. We hielden een rustig Netflix avondje, dus had ik verder geen foto'gemaakt. Dus dan maar een selfie met mijn nieuwe MAC lipstick, Verve, op!


Zaterdag, 26 september 2015.

Zaterdag was een lekker lui dagje. Ik had voor mij en Thom een grilled cheese gemaakt. Ik zit eraan te denken om hiervan binnenkort een artikeltje online te zetten met het recept, want het is echt overheerlijk! Kop koffie erbij en lekker lezen maar. Ik had het tweede deel van The Maze Runner, The Scorch Trials, uitgelezen. 


Ook hadden we samen even wat boodschappen gedaan. We waren die avond alleen thuis, dus moesten we zelf zorgen voor het avondeten. En ik vond dat ik herfstig gekleed was, dus wilde ik daar ook een foto van maken. Ik en Thom gingen samen koken, maar ik had geen foto van het eindresultaat. Het zag er namelijk niet zo smakelijk uit, maar dat was het zeker wel!


Na het avondeten ploften we lekker op de bank. Ik met een wijntje en Thom met een biertje. Netflix aan en even een paar afleveringen gekeken van Once Upon A Time. Wat later op de avond kwamen een paar vrienden van Thom langs wat ook wel gezellig was. 


Zondag, 27 september 2015.

Sunday fun day. Ik ging op tijd weer naar huis, omdat ik nog even langs de Kruidvat wilde en thuis nog het een en ander moest doen. Het weer wat heerlijk, dus het fietsen was voor mij geen probleem. Het was namelijk ongeveer een half uurtje fietsen. Sowieso vind ik het geen probleem om door Heiloo te fietsen. Het is er altijd zo lekker groen. Daar kan ik oprecht van genieten.


Eenmaal weer thuis, moest ik flink aan de slag. De was doen, kamer opruimen en veel doen voor mijn blog. Maar dat vind ik geen probleem, ik vind het heerlijk om aan het werk te zijn. Zondag was dus een productief dagje voor mij, dus toen ik klaar was met alles, plofte ik lekker op bed met een tijdschrift en boek. 


En dat was mijn weekje wel! Vonden jullie het leuk om te zien? Want dan wordt dit een vaste rubriek op mijn blog :).

Hoe was jullie week?

xoxo' Chelsey
@xChelseyy_

12 opmerkingen

 1. Aaah Verve ken ik nog helemaal niet, wat een mooie kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gelukkig heb je uiteindelijk nog wel een mooie lipstick gekocht, hij staat je heel goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk dat je de The Scorch Trials hebt uitgelezen! Ik ben gister dan naar de film geweest, zo vet! Wil het boek ook nog graag lezen. Verve staat je erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje! De boeken zijn nog leuker, geloof mij. Maar de films zijn wel echt totaaaal anders dan het boek.Toch kan ik niet zeggen welke ik nou beter vind: de boeken of de films. Beiden zijn geweldig!

   Verwijderen
 4. Wat een leuke foto's! Hoe was het tweede deel van the Maze Runner? Ik wil er binnenkort namelijk ook wel heen :) Ik vind dit soort artikelen altijd wel leuk om te zien/lezen dus ik zou zeggen: zeker mee doorgaan! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. The Scorch Trials is echt onwijs goed, zeker een aanrader! Ik ben er inmiddels zelfs al twee keer heen geweest, oeps haha. Dank je wel :) x

   Verwijderen
 5. Leuke foto's! De lipstick staat je echt heel goed! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke week zeg! En The Scorch Trials is inderdaad helemaal geweldig! Ik heb hem ook gezien en wauw, ik vond hem nog mooier dan het eerste deel haha :) Hopelijk is het 3e deel ook zo goed! Ik blijf het een bizarre ervaring vinden wat je hebt meegemaakt bij de MAC store, maar de lippenstift staat je wel heel goed haha. Fijne week! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaaa hij is echt onwijs gaaf. De boeken zijn ook zo geweldig, I'm obsessed haha. Dat van de MAC Store kan ik ook nog steeds niet geloven, maar zo zie je maar weer. Dank je wel! x

   Verwijderen
 7. Ik weet nog goed dat ik mijn eerste Mac lipstick kocht, ik was toen zo blij en enthousiast dat ik nog 3 andere dingen kocht.. Hahaha! Succes met de challenge, het klinkt zwaar!

  BeantwoordenVerwijderen

Blog Archive