Kruidvat mini-shoplog

Heey! Vanuit stage wilde ik ''even'' langs de Kruidvat voor multi vitamine pillen, maar ik kwam uiteraard terug met meer. Normaal gesproken ben ik zo'n type die dan naar de drogisterij gaat voor een specifiek iets, maar dan kom ik terug met van alles en nog wat zonder datgene wat ik zou gaan halen. Dit keer is dat gelukkig niet het geval, maar ik heb wel wat andere leuke beauty dingen gescoord! Kijk je mee?


De vitamine pillen, ja die heb ik gehaald. Daarvoor moest ik eigenlijk ook even snel naar de Kruidvat. Een tijd geleden moest ik elke dag zo'n pilletje innemen, omdat ik mij vaak vermoeid voel ondanks dat ik goed heb geslapen. Toen dat potje eenmaal op was, was ik gestopt met het slikken ervan omdat ik vond dat het niet erg hielp bij mij. Maar deze was in de aanbieding, dus ik dacht let's give it a shot! Dit potje kostte €2,75 (En ik zie nu net pas dat de foto niet erg scherp is, mijn excuses oeps).


Ik merk wel dat ik de laatste tijd telkens alleen maar producten koop van Essence, terwijl ik normaal gesproken meer van de producten ben van Catrice. Ik vind dat Essence het zo goed doet de laatste tijd. Elke keer als ik bij de Kruidvat ben, moet ik een kijkje nemen bij het schap van Essence en dan loop ik 9 van de 10 keer weer naar buiten met een product van Essence. Dan weer een nagellak, dan weer een mascara, dan weer een lipstick.. Ik mag geen mascara's meer kopen van mezelf (en van mijn vriend), want ik heb namelijk laatst een hele boel weggegooid en weggegeven. Puur omdat ik ze niet gebruikte of ze waren oud geworden. Nu ga ik eens in de 3 maanden een nieuwe mascara kopen, want na 3 maanden kan je je mascara vaak al weggooien. Ondanks dat ik geen mascara's meer mag kopen, ben ik wel naar buiten gegaan met de lash base van Essence. Hier was ik wel erg benieuwd naar. Een base voor mascara, daar had ik nog nooit van gehoord! Het goedje is ook daadwerkelijk wit en moet je aanbrengen voordat je je mascara aanbrengt. Eenmaal thuis wilde ik hem meteen uitproberen en wat een fijn product! De lash base van Essence kost €2,59


Een tijdje geleden heb ik het tijdlijnen ontdekt. Onder je wimper rand zet je een lijntje met een zwart oogpotlood. Hierdoor lijkt het alsof je wimpers meer volume hebben. Eerst leek het mij geen fijn idee, ik was veel te bang dat ik mij in mijn oog zou prikken met het potlood. Maar nu doe ik het dagelijks! Alleen gebruikte ik eerst telkens een kajal potlood van Essence, die moest ik elke keer slijpen maar de punt brak telkens af. En nadat ik hem had geslepen, kwam er van die houtsplintertjes in mijn oog wat ook niet erg fijn aanvoelt. Ook bleef hij ook niet erg lang zitten. Dus heb ik mijn kajal oogpotlood vervangen door de long lasting oogpotlood van Essence. Deze hoef je niet te slijpen, want je kunt het potloodje zo omhoog draaien. Handig! Nu hopen dat hij ook echt long lasting is. Deze was €1,59.


Het laatste product dat ik heb gekocht van Essence, is de All About Matt! oil control paper. De naam zegt het al. Deze moet de glimmende plekjes op je gezicht laten verdwijnen. Door de dag heen heb ik vaak last van glimmende plekjes op mijn gezicht, dus wil ik dit gaan uitproberen. De verpakking is klein, dus handig om mee te nemen. Past wel in zo'n beetje elke tas. Ook beloofd de oil control paper te zorgen voor een matte effect. De oil control paper kost €1,99.


En dan nu, last but not least, de kleurshampoos van Kruidvat! Hier ging ik eigenlijk voor naar de Kruidvat, maar twijfelde nog of ik ze zou halen. Ik kon niet kiezen tussen twee kleuren, dus nam ik ze allebei maar mee naar huis. Ik ben gegaan voor de ''Warm Brown'' en de ''Chocolate Brown''. Ik heb mijn haar al eens donkerder geverfd met een spoeling en dat vond ik onwijs mooi. Nu was ik benieuwd of de kleurshampoos voor hetzelfde zouden kunnen zorgen. Alleen blijven ze absoluut niet lang zitten; na drie wasbeurten is de kleur al zo goed als weg. Maar hé, wat verwacht je anders voor maar €1,99? Ik vind het in ieder geval het proberen waard en ga er ook een review over schrijven op mijn blog! Ik ben er op dit moment ook mee bezig, dus hou mijn blog in de gaten als je meer wilt weten over de ''Wash in, wash out'' kleurshampoos van de Kruidvat.


Ben jij ook zo dol op de Kruidvat als ik? Laat mij weten waarvoor jij altijd naar de Kruidvat rent!

xoxo' Chelsey
@xChelseyy_

6 opmerkingen

 1. Kruidvat is altijd goed! Ik kan niet zonder! Voor mijn meeste dagelijkse make up producten ren ik dan ook altijd naar de kruidvat!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ah je hebt veel leuke dingen gekocht! ik ben al een tijdje niet bij de Kruidvat geweest.. ik ga vaak alleen voor wattenschijfjes ofzo :p

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ging er normaal gesproken alleen heen voor wattenschijfjes, maar nu echt voor van alles. Zelfs voor eten! (specifiek de Nutella & Go) haha.

   Verwijderen
 3. Ik mis Kruidvat! Ben er al een tijdje niet geweest, moet ik weer eens doen! x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zou het zeker doen! Je kan er altijd wel leuke dingetjes scoren x

   Verwijderen

Blog Archive