Hallo herfst!

Ik verwelkom de herfst met open armen, echt waar. Bladeren die van de bomen vallen, (nog meer) regenachtige dagen, de warme truien die weer uit de kast mogen komen, warme chocolademelk of een lekkere kop thee, sjaals die weer gedragen kunnen worden.. Het is weer herfst! En omdat vandaag de herfst officieel is begonnen (astronomisch) wilde ik graag een artikel online gooien met redenen waarom ik zo dol ben op de herfst. Ben jij ook net zo dol op de herfst als ik of zit je juist in een dipje omdat de zomer officieel voorbij is? Lees dan vooral verder en laat je inspireren!Cosy, dikke, warme, oversized truien.

Hier houden we vast allemaal wel van. Na een regenachtige dag doorweekt thuis komen en dan vervolgens je favoriete trui aantrekken. I love it! Vooral als ze lekker oversized zijn zodat je jezelf erin kan verstoppen. Nog beter is het als het de trui van mijn vriend is en zijn geur er nog in zit. Yes!


De geur van de herfst.

Ik vind het zo heerlijk om buiten te lopen en de geur van bladeren en regen te ruiken. Vooral als ik een wandeling maak door het bos of in het park, waar je omringd wordt door de geuren van de herfst. En als ik geen zin heb om naar buiten te gaan, omdat het regent of wat dan ook, dan haal ik wel een cinnamon geurkaars in huis en zet in Rainymood op. Heerlijk.


Hocus Pocus.

Mijn all-time favoriete film in de herfst: Hocus Pocus! Wat ben ik dol op deze Disney film, hij verveeld echt nooit! Vooral rond de tijd van Halloween vind ik het leuk om hem te kijken. Het is al een best oude film, hij komt namelijk uit 1993. Dat is zelfs nog voordat ik geboren was! Maar oh wat is hij leuk. Ik kijk deze film al van kleins af aan en het is nu een soort traditie voor mij geworden om hem eens in het jaar (en dan vooral rond Halloween) weer te kijken. Je krijgt namelijk echt een herfst/Halloween gevoel van deze film!


De herfst kleuren.

Denk hierbij aan de bladeren van de bomen die van kleur veranderen, de kleuren die je terugziet in fashion, maar ook de kleuren in beauty qua make-up. Op dit moment ben ik echt dol op nagellak met een herfst kleurtje. Bordeaux rood, nude kleuren, maar vooral donkere kleuren. Daar houd ik echt van.

Grote koppen thee.

Hier hoef ik volgens mij niet veel uitleg over te geven. Heerlijk als het buiten stormt en je zit zelf lekker droog voor het raam met een heerlijke, grote, kop thee. Boek erbij, dekentje erbij, oversized sweather aan en you're good to go.


Sjaals.

Wat ben ik dol op grote, dikke, wollige, sjaals. Het liefst draag ik ze het hele jaar door, maar in bepaalde seizoenen lijkt mij dat iets te warm. In de herfst wordt het al wat kouder en dan vind ik het altijd leuk om mijn simpele jas te combineren met een leuke sjaal. Momenteel is mijn sjaal van de New Look, die ik vorig jaar had gekocht in Parijs, mijn favoriet. 


Meer cuddle-up avondjes!

Nu het herfst is worden de dagen ook weer wat kouder en regenachtiger. Dan ruil ik uitgaan liever in voor een avondje Netflix terwijl ik opgekruld tegen mijn vriend aan zit. Kaarsjes aan, drankje erbij, lekker veel eten.. perfect!

Lekker veel kaarsen aansteken.

Kaarsjes aansteken doe je niet zo snel in de zomer, maar wel als het weer wat kouder wordt! Als ik mij 's ochtends ga opmaken aan mijn bureau steek ik een geurkaars aan. Het liefst eentje die ruikt naar appel kaneel! Of als ik lekker een boek ga lezen, steek ik het liefst zo veel mogelijk kaarsen aan.

Warme chocolade melk.

Deze hoef ik verder geen uitleg te geven, toch? ;)


's Avonds onder je warmen dekens kruipen.

Dit vind ik wel echt het aller fijnst aan de herfst: 's avonds lekker onder de warme dekens kruipen. In de zomer is het altijd een heel gevecht met de dekens, omdat het dan vaak veel te warm is om onder dekens te liggen. Ik ben juist een persoon die ervan houdt om onder de dekens te liggen, dus als het weer herfst is geniet ik daar optimaal van. Vooral als het raam dan open staat. Ik houd daar echt van.En dat was het wel weer! Ik ben in ieder geval dol op de herfst en dat wordt elk jaar steeds een beetje meer. Don't get me wrong, ik ben ook dol op de zomer. Wat houd ik ervan om op het strand te liggen of aan het zwembad, maar als de herfst weer voor de deur staat vind ik dat ook wel weer erg fijn.

Verwelkomen jullie de herfst ook met open armen?

xoxo' Chelsey
@xChelseyy_5 opmerkingen

 1. Ahh die dikke oversized truien.. Die heb ik gemist!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De herfst heeft zeker zijn voordelen <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh wat een leuk artikel! Love it. Ik ben ook echt heel erg gek op de herfst, vooral grote koppen thee, kleedje op de bank en een hele warme trui. Verveeld nooit!

  Liefs! Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk om te lezen! Toevallig heb ik vandaag een soortgelijk artikel op mijn blog staan. Ik hou ook van warme truien, geurkaarsen en de gezelligheid in huis <3

  BeantwoordenVerwijderen

Blog Archive