BEEBEE COMPACT POWDER BRONZER - REVIEW

Vandaag heb ik de Beebee compact powder bronzer mogen ontvangen van Makeupactie.nl! Ik zat wel te twijfelen of ik hem wel zou gaan reviewen, aangezien ik nog nooit bronzer heb gebruikt en ik denk ook niet dat ik het ooit daadwerkelijk ga gebruiken. Maar het product ziet er zo mooi uit en was enorm benieuwd naar de pigmentatie. Mijn moeder zat al te azen op de bronzer, dus zij staat er al om te springen. Laten we dan maar snel doorgaan naar de review!

Ik vind het wel jammer dat de producten van Makeupactie.nl niet meer met een welkomstkaartje komen. Daarop staat namelijk vaak handige informatie! Maar goed, we moeten het maar doen met wat we hebben.

De bronzer heeft drie kleuren, zoals je waarschijnlijk wel kunt zien. Een iets oranje kleur, een bruine en een hele lichte die je (denk ik) als highlighter kunt gaan gebruiken. Ik heb de bronzer overigens in de kleur ''9 natural tan''. De naam zegt het al, deze bronzer beloofd je een natuurlijke glow te geven. Zoals ik al zei, heb ik nog nooit bronzer gebruikt en gaat deze naar mijn moeder. Maar nadat ik de productfoto's en swatches had gemaakt werd ik wel een beetje jaloers. Prachtige kleuren! Kon ik er maar mee om gaan.. maar oefening baart kunst!
Het design van de bronzer vind ik ook leuk. Ze lopen een beetje ''klonterig'' over op elkaar.


Ik heb ze even flink geswatched voor jullie zodat de kleuren wat beter overkomen op de foto. Mooi! Erg mooi. Ik wil de bronzer dolgraag gaan gebruiken, maar daar denkt mijn moeder hetzelfde over haha. Binnenkort maar even wat tutorails opzoeken over bronzer voor beginners. Of heb jij misschien wat tips voor mij? Laat het achter in de comments!

xoxo' Chelsey
@xChelseyy_

4 opmerkingen